Skip to main content

MARKET

Νέο winter pop-up store στο Golden Hall!

Η Vilebrequin εγκαινιάζει το πιο απρόβλεπτο winter pop-up store στο Golden Hall!



Η Vilebrequin είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα τις παραλίες του Saint Tropez και τους εξωτικούς προορισμούς, αλλά δεν παύει να είναι και ένα αγαπημένο brand καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και φέτος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Vilebrequin εγκαινιάζει το πρώτο winter pop-up που μας παρουσιάζει την ολοκληρωμένη χειμωνιάτικη συλλογή του brand.   

vbq_keimeno1.jpg

Το νέο κατάστημα, στον 1ο όροφο του Golden Hall, παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο του αγαπημένου brand και μας ταξιδεύει σε χιονισμένες βουνοκορφές παρέα με το jet set των Άλπεων. Το χιονισμένο τοπίο αναδεικνύει ιδανικά τα ξεχωριστά print της Vilebrequin που κυριαρχούν σε χειμερινές προτάσεις ρούχων και αξεσουάρ.   

Στο Vilebrequin winter pop-up store μπορείτε να ανακαλύψετε τα μοναδικά παντελόνια, πουκάμισα, χειμωνιάτικα γιλέκα και μακρυμάνικα πόλο, καθώς και εξαιρετικής ποιότητα πλεκτά. Φυσικά δεν λείπουν και οι ξεχωριστές προτάσεις μαγιό για αυτούς που θέλουν να συμπληρώσουν τη συλλογή τους με τις ευφάνταστες χειμερινές εκδοχές, αλλά και για όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν πιο ζεστά μέρη τον φετινό χειμώνα… Ξεχωριστή θέση στις προτάσεις της Vilebrequin καταλαμβάνουν και στη χειμερινή συλλογή οι προτάσεις Father & Son που διαχρονικά αποτελεί την πιο πρωτότυπη επιλογή δώρου. 
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department