Skip to main content

MARKET

H ΙΚΕΑ καλωσορίζει τον Φεβρουάριο με νέες αφίξεις!

Νέες ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων ΙΚΕΑ



Τους χειμερινούς μήνες περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και οι στιγμές αυτές  πρέπει να είναι απολαυστικές! Η IKEA, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, φροντίζει αυτές οι στιγμές να είναι μοναδικές και μας παρουσιάζει, για το μήνα Φεβρουάριο, νέα προϊόντα που θα δώσουν άλλη πνοή στον χώρο μας. 

Η καθημερινότητα γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη με τις νέες ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων ΙΚΕΑ, που συνδυάζουν μοντέρνα και μίνιμαλ αισθητική, διαφορετικά χρώματα αλλά και υλικά.
 
pandorera_keimeno1.jpg

Οι γονείς που αναζητούν τα κατάλληλα έπιπλα για το δωμάτιο των παιδιών τους, θα βρουν στην ΙΚΕΑ τη νέα σειρά βρεφικών επίπλων SOLGUL, η οποία περιλαμβάνει τα απαραίτητα για ένα ζεστό, όμορφο και ασφαλές παιδικό δωμάτιο, όπως κούνια, αλλαξιέρα, ντουλάπα, βρεφικά και παιδικά στρώματα. Η σειρά KLÄMMIG προσφέρει στους μικρούς φίλους πετσέτες, παπλωματοθήκες και στρώμα αλλαξιέρας από βιώσιμο βαμβάκι.

Για το σαλόνι, έναν από τους πιο αγαπημένους χώρους του σπιτιού, το σύστημα καναπέδων KUNGSHAMN είναι ιδανικό, αφού προσαρμόζεται στις ανάγκες μας, και μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε άπειρους συνδυασμούς σε κάθε γωνιά. 

Τα τραπέζια ζιγκόν GRANDBODA μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τρία ξεχωριστά τραπέζια ή ένα μεγαλύτερο, ανάλογα με την περίσταση ενώ το ντουλάπι HÄLLAN είναι ιδανικό για το σπίτι ή το γραφείο προσφέροντας αποθηκευτικές λύσεις με ασφάλεια, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί λουκέτο. 



Η εμπειρία του μπάνιου γίνεται διαφορετική με το νέο σετ ντους BROGRUND και τη στήλη ντους με σετ τηλεφώνου VALLAMOSE, που υποστηρίζουν ένα πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα προσφέρουν εύρος επιλογών σε παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.

Οι νέες αφίξεις της IKEA δε σταματούν εδώ! Η ολοκαίνουργια σειρά τραπεζαρίας EKEDALEN, που χαρακτηρίζεται από απλότητα και μοντέρνο στιλ έρχεται να δημιουργήσει την ιδανική τραπεζαρία για τον χώρο μας. Τραπέζια, καρέκλες και πάγκοι σε λευκή ή καφέ απόχρωση συνθέτουν τη νέα σειρά, ενώ το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της κρύβεται στην επέκταση των τραπεζιών.

 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department