Skip to main content

MARKET

Συλλογή γυαλιών Marc Jacobs

Άνοιξη/Kαλοκαίρι 2018



Η συλλογή γυαλιών Marc Jacobs άνοιξη/καλοκαίρι 2018 εκφράζει έντονα τη δημιουργικότητα του οίκου. Αντλώντας έμπνευση από το street style και τη σπορτίφ διάθεση, τέσσερις διακριτές κατηγορίες προϊόντων συνθέτουν την συλλογή για αυτή τη σεζόν: ρετρό, εμβληματικές ρίγες, mix & match και ποπ χρώματα.

εμβληματικές ρίγες:
οι ρίγες αποτελούν εμβληματικό χαρακτηριστικό της μάρκας Marc Jacobs. στη δυναμική, ορθογώνια φόρμα πιλότου αυτού του μοντέλου, οι παιχνιδιάρικες ρίγες εμφανίζονται οριζόντιες στους βραχίονες, με έναν απόλυτα σύγχρονο τρόπο: χρωματιστό καουτσούκ συνδυάζεται με ένθετο ασετάτ και ολοκληρώνεται από καθρεπτέ φακούς που προσδίδουν μια σπορτίφ διάθεση. Το μοντέλο διατίθεται σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς.

χρωματική παλέτα για το marc 288/s: ματ μπλε/ουρανί καθρεπτέ φακοί, μαύρο λευκό/γκρι-μπλε φακοί, μαύρο κίτρινο/κίτρινοι καθρεπτέ φακοί, πορτοκαλί ταρταρούγα/πορτοκαλί καθρεπτέ φακοί

marc_keimeno1.jpg

Mix & match:
απροσδόκητες χρωματικές λεπτομέρειες mix & match συμπληρώνουν το αντισυμβατικό στιλ και τους μοναδικούς συνδυασμούς αποχρώσεων. ενωμένα κομμάτια ασετάτ σε δύο τόνους, σε προχωρημένη στρογγυλή φόρμα, καταλήγουν σε λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες σε χρωματική αντίθεση, δημιουργώντας μια ισχυρή δήλωση μόδας.

χρωματική παλέτα για το marc 294/s: σκούρα ταρταρούγα/σκούροι γκρι ντεγκραντέ φακοί, μαύρο μπλε/σκούροι γκρι ντεγκραντέ φακοί και μαύρο/γκρι-μπλε φακοί

Η συλλογή γυαλιών Marc Jacobs παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.
Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department