Όσα έγιναν στο ‘’Get to Know us better’’ της Power Health - AllYou.gr

Search

Όσα έγιναν στο ‘’Get to Know us better’’ της Power Health

Mama bloggers και δημοσιογράφοι έμαθαν για νέα προϊόντα και έλυσαν απορίες!

> MARKET ::
17 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Ιωάννα Νικολάου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη  12 Απριλίου στα κεντρικά γραφεία της Power Health η εκδήλωση ‘’Get to Know us better’’ με καλεσμένες αγαπημένες  mama bloggers και δημοσιογράφους.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν ο Βιταμινούλης και η Βιταμινούλα πού είχαν να αντιμετωπίσουν μία νέα επανάσταση των μικρών εξερευνητών του βασιλείου της Φύσης που αρνούνταν τα φρούτα και τα λαχανικά… Κάτι μαγικό, όμως, συνέβη στο Φαρμακείο της Φύσης, ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο μέσα σε μία τεράστια έκταση γεμάτη ευωδιαστά  φυτά και  ολόφρεσκα φρούτα που μαζί με τις βιταμίνες δημιούργησαν μοναδικούς  δυναμωτικούς συνδυασμούς που έγιναν οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών! Και έζησαν αυτοί καλά, αρμονικά και υγιεινά.

powerhealth_keimeno.jpg

Οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να  παρακολουθήσουν  από κοντά την παρουσίαση  των προϊόντων υγείας και διατροφής  της εταιρείας  για την εγκυμοσύνη, το θηλασμό και τα παιδιά, καλύπτοντας τις ανάγκες ανάπτυξης στην παιδική ηλικία, καθώς και τις μαθησιακές στην εφηβική. Είχαν επίσης την ευκαιρία να υποβάλουν τα ερωτήματά τους στην επιστημονική ομάδα της Power Health, απολαμβάνοντας παράλληλα τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων της εταιρείας.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!