Skip to main content

MARKET

Γούρι 2019: Το κρίνο της Ήρας 

O οίκος Ζolotas σας προσφέρει τη ζεστή και καθάρια θηλυκότητα της Ήρας με ένα μοναδικό γούρι.



Το λευκό κρυστάλλινο χέρι της θεάς, το καθάριο άγγιγμα της Ήρας. Και στο χέρι της, στην άκρη των λεπτών δαχτύλων της, ένα κρίνο. 
    
Σμιλεμένο μέσα στο φως των αιώνων, παντοτινό σύμβολο της γυναικείας χάρης, το κρίνο, το αρχαίο λείριον, υπήρξε εξαρχής ένα ευγενές στοιχείο της μυθολογίας. Από τους ηλιακούς λωτούς της Αιγύπτου μέχρι τον Πρίγκιπα με τα Κρίνα και τις Γαλάζιες Κυρίες της Μινωικής Κρήτης, το ολόλευκο άνθος του κρίνου συνδέθηκε από τους Έλληνες με την Ήρα, την προστάτιδα θεά της γυναίκας και της γονιμότητας.

hera_keimeno4.jpg

Σύμφωνα με τον μύθο, όταν γεννήθηκε ο Ηρακλής, ο Δίας θέλησε να τον κάνει αθάνατο. Γι' αυτό, όμως, έπρεπε να πιει γάλα θεϊκό. Ο Δίας μέθυσε την Ήρα, κι όταν αυτή αποκοιμήθηκε, έφερε τον Ηρακλή στο στήθος της. Όμως αυτή ξύπνησε, σηκώθηκε απότομα, και το γάλα της πετάχτηκε στον αέρα. Όσες σταγόνες έφτασαν πολύ ψηλά σχημάτισαν τον Γαλαξία, κι όσες έπεσαν στη Γη έγιναν κρίνα. 

Για το νέο έτος 2019, ο οίκος ΖOLOTAS σας προσφέρει τη ζεστή και καθάρια θηλυκότητα της Ήρας με ένα μοναδικό γούρι. Το φως του ουρανού συναντά τη γονιμότητα της Γης, για να μας δώσει το νέο άνθος του χρόνου, ένα λαμπερό λευκοπέταλο κρίνο.
 
Το Κρίνο της Ήρας, το πρώτο λουλούδι του νέου χρόνου, θα γεμίσει με χάρη κάθε νέα αρχή στην αυγή του 2019! 

hera_keimeno6.jpg

ΓΟΥΡΙ 2019 και Κοινωνική Προσφορά

Από το 1895 μέχρι και σήμερα, ο οίκος ZOLOTAS δημιουργεί και καθιερώνει το γούρι της χρονιάς, που σύμφωνα με την παράδοση προσφέρεται για την καλοτυχία. Κάθε χρόνο, η ετήσια αυτή συλλεκτική συλλογή αφιερώνεται σε έναν κοινωνικό σκοπό.


hera_keimeno5.jpg

Το  2019, η HERA έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ και να στηρίξει τα «Βήματα Ζωής» των παιδιών και ενηλίκων με αναπηρία, αφιερώνοντας μέρος των πωλήσεών της προς όφελος του σκοπού αυτού.

Για περισσότερες πληροφορίες : www.elepap.gr
 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department