Skip to main content

MARKET

Τα παιδιά ζωγραφίζουν για καλό σκοπό μαζί με την ΙΚΕΑ

Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών



Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής Λούτρινων Παιχνιδιών, μέρος της καμπάνιας ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό. Η καμπάνια στηρίζει το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι και στη σωστή ανάπτυξη και γι’ αυτό το ΙΚΕΑ Foundation ενισχύει οικονομικά, για ακόμα μια χρονιά, οργανισμούς που αναγνωρίζουν ότι το παιχνίδι αποτελεί βασική ανάγκη για όλους.

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου, η ΙΚΕΑ προσκαλεί στα καταστήματά της και στα κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών (13:00 – 19:00) τα παιδιά μελών του προγράμματος ΙΚΕΑ FAMILY, για να ζωγραφίσουν το παιχνίδι των ονείρων τους με την ελπίδα να μεταμορφωθεί σε πραγματικό λούτρινο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει με τη νέα συλλεκτική σειρά SAGOSKATT, το Φθινόπωρο του 2019.

Ο διαγωνισμός

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η ΙΚΕΑ διοργάνωσε διαγωνισμό ζωγραφικής λούτρινων παιχνιδιών, προσκαλώντας παιδιά από όλο τον κόσμο να ζωγραφίσουν το παιχνίδι των ονείρων τους, με την ελπίδα να το μετατρέψουμε σε πραγματικό λούτρινο παιχνίδι και να κυκλοφορήσει με τη νέα συλλεκτική σειρά SAGOSKATT. Η ανταπόκριση ήταν συγκλονιστική καθώς λάβαμε περισσότερα από 87.000 έργα τέχνης. Τελικά, η κριτική μας επιτροπή κατέληξε σε 5 νικητές, οι δημιουργίες των οποίων περιλάμβαναν έναν ροζ μονόκερο που ζει στα σύννεφα, έναν καρχαρία με χρώματα του ουράνιου τόξου που ταξιδεύει στις θάλασσες, ένα ζωηρό τερατάκι με το όνομα «Τερατάκι», έναν σκαντζόχοιρο- δεινόσαυρο- τερατάκι που λατρεύει τα τροπικά φρούτα και μία φώκια με βούλες που θέλει μόνο να παίζει με τους φίλους της, τα ψάρια. «Είναι μία απολαυστική διαδικασία να βλέπεις όλες τις ζωγραφιές και να επιλέγεις τους πέντε νικητές. Και δύσκολο! Πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε τόσες υπέροχες ζωγραφιές. Φέτος είδαμε πολλούς μονόκερους, τερατάκια, πλάσματα στα χρώματα του ουράνιου τόξου, κουκουβάγιες και πιγκουίνους», αναφέρει ο Bodil Fritjofsson, Υπεύθυνος Ανάπτυξης Προϊόντων στο Παιδικό IKEA.

Οι φετινοί νικητές του διαγωνισμού ζωγραφικής είναι από:
• Ισλανδία
• Νότια Κορέα
• Κίνα
• Πολωνία
• Σουηδία

Η σειρά SAGOSKATT δεν είναι απλά μία σειρά με χαριτωμένα και αξιολάτρευτα λούτρινα παιχνίδια αλλά υπηρετεί και έναν μεγαλύτερο σκοπό. Αποτελεί κομμάτι της καμπάνιας ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό με την οποία η IKEA προσφέρει τα έσοδα από την πώληση της σειράς SAGOSKATT, παγκοσμίως, σε τοπικούς οργανισμούς που στηρίζουν το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι και τη σωστή ανάπτυξη. Στην πραγματικότητα τα παιδιά ζωγραφίζουν για τα παιδιά και στηρίζουν τα παιδιά.

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής, όχι μόνο των παιδιών αλλά και της δικής μας. Αποτελεί μία βασική ανάγκη καθώς μέσω του παιχνιδιού επικοινωνούμε, δημιουργούμε, ανανεωνόμαστε, ξεφεύγουμε και ανακαλύπτουμε. Γι’ αυτό, κατά τη διάρκεια της καμπάνιας ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό, μετατρέπουμε τα καταστήματά μας σε χώρους παιχνιδιού για να δείξουμε πόσο εύκολο είναι το παιχνίδι και πόσο εύκολα μπορούμε να κάνουμε την καθημερινότητά μας στο σπίτι καλύτερη.


 

 


 

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές