Skip to main content

MARKET

Tο Carnival Saloon του RIVER WEST ανοίγει τις πόρτες του στην «άγρια δύση» και παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ξέφρενη αποκριάτικη διασκέδαση.

Cowboys & Cowgirls, ο Σερίφης της αποκριάς, Can Can girls, χορευτές, ακροβάτες, face painting και πολύ πολύ παιχνίδι περιμένουν μικρούς και μεγάλους σε ένα σκηνικό βγαλμένο από αμερικάνικο γουέστερν




RIVERWEST_CARNIVALSALOON.jpgΟ Μάρτιος στο RIVER WEST ξεκινάει με κέφι, παιχνίδι και χορό στο Carnival Saloon. Σε ένα μοναδικό σκηνικό βγαλμένο από την άγρια δύση, οι μικροί φίλοι του εμπορικού διασκεδάζουν παρέα με τον Σερίφη της αποκριάς, Can Can girls και φυσικά, Cowboys και Cowgirls.

Οι δοκιμασίες του Carnival Saloon, φτιαγμένες για αυθεντικούς καρναβαλιστές, είναι σίγουρο ότι δεν θα τους αφήσουν ασυγκίνητους. Ποιος θα καταφέρει να πιάσει τον ταύρο και να ιππεύσει το ατίθασο άλογο? Ποιος έχει τον καλύτερο στόχο? Οι γιγάντιες μπότες του καουμπόη δυσκολεύουν το τρέξιμο, ποια ομάδα θα κερδίσει στη σκυταλοδρομία? 

Την Παρασκευή και το Σάββατο το κέφι απογειώνεται με εντυπωσιακό παρκούρ σε βαρέλια, lassodancer, beat boxing, καρνιβαλίστικες καρικατούρες, face painting και φυσικά πολύ παιχνίδι και ατελείωτο χορό. Η γιορτή του Carnival Saloon κορυφώνεται το Σάββατο 9 Μαρτίου με το πιο απίθανο Saloon Party όπου μικροί και μεγάλοι χορευτές θα δείξουν τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις τους, θα δώσουν «μάχη» με σερπαντίνες και κονφετί και θα πλέξουν το πιο χαμογελαστό γαϊτανάκι. 

1η με 9 Μαρτίου, το RIVER WEST υποδέχεται όλη την οικογένεια και υπόσχεται μοναδικές στιγμές διασκέδασης και αμέτρητα χαμόγελα. Yes we Can Can Carnival φέτος στο RIVER WEST!

Δευτέρα – Παρασκευή 17.00-21.00 & Σάββατα 11.00-15.00 & 16.00 – 20.00

RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα και τις απόκριες!

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050,
www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 21:00
Σάββατο: 09:00 - 20:00

CARNIVAL SALOON
Δευτέρα – Παρασκευή 17.00-21.00
Σάββατα 11.00-15.00 & 16.00 – 20.00

RIVER WEST SOCIAL MEDIA
FACEBOOK @RiverWestOfficial
INSTAGRAM: River West Official

Tο RIVER WEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

•    Δωρεάν Parking 2.500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου
•    Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST

Διαβάστε επίσης

MARKET

To Lidl στα καλύτερά του: 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα

Η εταιρεία γιορτάζει την 25ετή διαδρομή της στη χώρα με μία επετειακή καμπάνια για όλα εκείνα, τα μικρά και τα μεγάλα, που έχει επιτύχει στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.  

MARKET

Η ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

Η αγαπημένη μάρκα μπισκότων στην Κύπρο Φρου Φρου, με 60 χρόνια ιστορίας, ξεκίνησε το ταξίδι της στην Ελληνική αγορά.

MARKET

100 Χρόνια Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Το 2024 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς η εταιρεία γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department