Θανάσιμες παρεξηγήσεις βγαίνουν απόψε στο φως... - AllYou.gr

Search

Θανάσιμες παρεξηγήσεις βγαίνουν απόψε στο φως...

 ... όλα θα συμβούν στο θέατρο Radar.

08 Μαϊου 2016

Η αποψινή μας έξοδος θα ξεκινήσει στο θέατρο Radar και θα συνεχιστεί με μια παρεξήγηση, η οποία θα μας ταξιδέψει μέχρι την κεντρική Τσεχία του μεσοπολέμου. Εκεί κι ενώ, ο τρόμος της γερμανικής κατοχής απειλεί ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη θα συναντήσουμε δυο γυναίκες, τη Μητέρα και την κόρη της Μάρθα, οι οποίες διατηρούν σε μια απομακρυσμένη περιοχή ένα πανδοχείο.

Όποιον πελάτη φτάνει εκεί, τον δολοφονούν. Τον κλέβουν και ρίχνουν το πτώμα του στο ποτάμι. Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν χρήματα για να μπορέσουν να φύγουν από τον σκοτεινό και καταθλιπτικό Βορά και να ταξιδέψουν στο Νότο, για να συναντήσουν την θάλασσα και το φως του ήλιου.

Η ρουτίνα των εγκλημάτων τους διαταράσσεται, όταν στο πανδοχείο φτάνει ένας ταξιδιώτης διαφορετικός από τους άλλους. Ο Γιαν. Ο Γιαν έρχεται από τον Νότο και είναι πλούσιος: το τέλειο θύμα. Όμως επιλέγει να κρατήσει την πραγματική του ταυτότητα κρυφή. Ως το τέλος;

Όλα αυτά συμβαίνουν στο έργο του Αλμπέρ Καμύ «H Παρεξήγηση» στο οποίο ο γνωστός συγγραφέας επιχειρεί να αναπαράγει εκ νέου, σε έναν σύγχρονο μύθο, το αρχαίο θέμα του μοιραίου. 

Δεν ξέρουμε να το μοιραίο είναι τελικά αναπόφευκτο αλλά εμείς απόψε μοιραία θα οδηγηθούμε στο θέατρο Radar! 

Η Παρεξήγηση

Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Αναστασία Παπαστάθη

Παίζουν: Μαρία Σκούντζου, Αναστασία Παπαστάθη, Γιώργος Βούτος, Κώστας Καζανάς, Ηλέκτρα Αρσενίδου

Πού: Radar, Πλατεία Αγίου Ιωάννη 13 (επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης), Αθήνα

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: Από 10€

Πληροφορίες: 2109769294Ακολούθησε το allyou στο Instagram!