Μικρού Μήκους Δράμα - AllYou.gr

Search

Μικρού Μήκους Δράμα

Σήμερα (15/09) αρχίζει στην πόλη μια από τις σημαντικότερες ελληνικές κινηματογραφικές διοργανώσεις της χρονιάς: το 20o Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους.

15 Σεπτεμβρίου 2014

Η Δράμα γεμίζει για ακόμη μία χρονιά από μικρομηκάδες και κινηματογραφόφιλους. Στο πρόγραμμα του 20ού Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, που διεξάγεται φέτος από τις 15 έως τις 20/09, θα προβληθούν 204 ταινίες. Οι παραγωγές του ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος, ανεξάρτητες στην πλειονότητά τους, επικεντρώνονται στην οικονομική κρίση και τη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα. Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε πολλούς αγαπημένους ηθοποιούς, όπως οι Αλεξία Καλτσίκη, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδη, Δήμητρα Χατούπη, Δημήτρης Πιατάς και Γιώργος Κοτανίδης, αλλά και τους σκηνοθέτες Νίκο Καραθάνο και Σύλλα Τζουμέρκα!

Από το διεθνές πρόγραμμα ξεχωρίζει το όνομα του James Mc Teigue, σκηνοθέτη της γνωστής ταινίας "V for Vendetta" που θα παρουσιάσει τη μικρού μήκους "Caserta Palace Dream", όπως και εκείνο του γνωστού Σκοπιανού δημιουργού Μίλτσο Μαντσέφσκι που συμμετέχει με το φιλμάκι "Thursday".

Φυσικά από το φεστιβάλ δεν θα λείψουν και οι παράλληλες εκδηλώσεις, όπως κινηματογραφικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους και μαθητικοί διαγωνισμοί.

www.dramafilmfestival.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!