Σήμερα απολαμβάνουμε την καλύτερη μηλόπιτα της πόλης - AllYou.gr

Search

Σήμερα απολαμβάνουμε την καλύτερη μηλόπιτα της πόλης

Και σερβίρεται στο θέατρο Φούρνος.

18 Σεπτεμβρίου 2016


Ποια είναι τα υλικά της τέλειας μηλόπιτας; Προφανώς, τα μήλα, η ζάχαρη, η κανέλα και μπόλικη… φαντασία! Κι αν δεν καταλαβαίνεις που ακριβώς «κολλάει» το τελευταίο υλικό, να σε ενημερώσουμε ότι η μηλόπιτα που σκοπεύουμε να φάμε σήμερα είναι σούπερ χορταστική όχι για το στομάχι μας, αλλά για τα μάτια, τα αυτιά και την ψυχή μας και σερβίρεται στο θέατρο Φούρνος.

Σήμερα, άλλωστε, εκεί θα σου δώσουμε ραντεβού για να απολαύσουμε τη διαδραστική παράσταση «Μήλα, Ζάχαρη, Κανέλα». Αυτή ξεκινά όταν μια γιαγιά αποφασίζει να φτιάξει μια μηλόπιτα για να την πάει στα εγγονάκια της όμως –με μεγάλη απελπισία–  διαπιστώνει ότι αντί για μήλα έχει ροδοκόκκινα κεράσια! Τι να κάνει; Αποφασίζει να βρει κάποιον που θα αντάλλασσε τα κεράσια της με τα μήλα που ήθελε. Στην πορεία διαπιστώνει ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο. Ξεκινάει  μια διαδρομή όπου έρχεται σε επαφή με διαφορετικούς ήρωες ώσπου να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της και να αποδείξει ότι όταν θέλουμε πολύ κάτι μπορούμε να το καταφέρουμε.

Το «Μήλα, Ζάχαρη, Κανέλα» είναι βασισμένο σε λαϊκή αγγλική ιστορία και αποτελεί ένα διαδραστικό παραμύθι για μικρά παιδιά, ιδανικό για να πάρουν μια ευχάριστη πρώτη «γεύση» θεάτρου.

Τα λέμε εκεί!
 

Μήλα, Ζάχαρη, Κανέλα
Επιμέλεια-Διασκευή
: Ελεάννα Σαντοριναίου
Παίζουν: Ευγενία Μαραγκού, Ματίνα Δημητροπούλου
Πού: Θέατρο Φούρνος, Μαυρομιχάλη 168, Αθήνα
Ώρα έναρξης: 17.30
Τιμές εισιτηρίων: 8€
Πληροφορίες: 2106460748 & 2106470069Ακολούθησε το allyou στο Instagram!