Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σήμερα ψάχνουμε καταφύγιο

Γιατί; Μα γιατί είμαστε… ασυνήθιστα παιδιά.


Φύλλις Νικολάου

Καμιά φορά νιώθουμε ότι είμαστε διαφορετικές, τόσο διαφορετικές μάλιστα που κάποιος θα μας αποκαλούσε «ασυνήθιστες». Για αυτό λοιπόν απόψε θα ψάξουμε να βρούμε έναν κόσμο στον οποίο κάπως να ταιριάζουμε.  Αυτός ο κόσμος είναι μαγικός, ονειρικός και μυστηριώδης, φέρει την υπογραφή των Tim Burton και Ransom Riggs και απόψε ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη. Ο λόγος φυσικά για την ταινία «Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά».

Όταν ο πολυαγαπημένος παππούς του Τζέικ τού αφήνει στοιχεία για ένα μυστήριο που διατρέχει διαφορετικούς κόσμους και εποχές, ο Τζέικ βρίσκει ένα μαγικό μέρος γνωστό ως Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά. Αλλά τα μυστήρια και οι κίνδυνοι μεγαλώνουν όταν γνωρίζει τους ενοίκους και μαθαίνει για τις ειδικές τους δυνάμεις… και τους παντοδύναμους εχθρούς τους. Τελικά, ο Τζέικ ανακαλύπτει ότι μοναχά το δικό του «ασυνήθιστο χάρισμα» μπορεί να σώσει τους νέους του φίλους.

Από τον οραματιστή σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον έρχεται μια αξέχαστη ιστορία, βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Ransom Riggs που κυκλοφόρησε το 2011 και έχει ήδη πουλήσει πάνω από 3,1 εκατομμύρια αντίτυπα και αποτελεί μια τρυφερή ιστορία ενηλικίωσης.

Μην τη χάσεις!

Μις Πέρεγκριν – Στέγη για Ασυνήθιστα Παιδιά
του Tim Burton
Με τους:
Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell, Samuel L. Jackson, Judi Dench

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα

BLOGS

«Η πιο βαθιά σχέση που θα έχουμε ποτέ είναι αυτή με τον εαυτό μας» Shirley MacLean

Λαμπερή όπως πάντα, η Shirley MacLean γιορτάζει τα 90 της χρόνια