Σήμερα κοιτάμε τη μεγάλη οθόνη - AllYou.gr

Search

Σήμερα κοιτάμε τη μεγάλη οθόνη

Σε αυτήν θα ζωντανέψει η συγκινητική ιστορία του Ντάνιελ Μπλέικ.

03 Ιανουαρίου 2017

Να σου συστήσουμε τον Ντάνιελ Μπλέικ, τον πρωταγωνιστή της νέας ταινίας του αγαπημένου μας Κεν Λόουτς. Ο Ντάνιελ είναι ένας 59χρονος ξυλουργός ο οποίος έπειτα από ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο θα πρέπει να σταματήσει να δουλεύει μέχρις ότου η καρδιά του γίνει ξανά πιο δυνατή. Η γιατρός του τον κρίνει ακατάλληλο για εργασία, όμως οι κοινωνικές υπηρεσίες του Νιούκαστλ όπου ζει, θεωρούν ότι δεν δικαιούται το ανάλογο επίδομα, μα το επίδομα κάποιου που θα έπρεπε να ψάχνει για δουλειά.

Η γραφειοκρατία τον οδηγεί σε αδιέξοδο. Μέσα από την περιπέτεια αυτή, διασταυρώνεται με μια ανύπαντρη μητέρα και τα δύο παιδιά της. Βρίσκοντας αναπάντεχη οικογενειακή θαλπωρή ο ένας στον άλλο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να αντισταθούν στις δυσκολίες.

Δέκα χρόνια μετά το συγκλονιστικό αριστούργημά του, «Ο Άνεμος Χορεύει το Κριθάρι» ο Κεν Λόουτς, επιστρέφει με μια αριστουργηματική και συγκινητική ταινία που που χάρισε τον Χρυσό Φοίνικα του 69ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών.

Εμείς απόψε απολαμβάνουμε την ταινία στο... παρά πέντε προτού «κατέβει» από τη μεγάλη οθόνη – μην την χάσεις!

Εγώ, ο Ντέιβιντ Μπλέικ
Σκηνοθεσία:
Κεν Λόουτς
Σενάριο: Πολ Λάβερτι
Πρωταγωνιστούν: Ντέιβ Τζονς, Μπριάνα Σαν, Χέιλι Σκουάιρς, Ντίλαν Φίλιπ Μακίρναν, Νάταλι Αν Τζέιμσον, Κόλιν ΚουμπςΑκολούθησε το allyou στο Instagram!