Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Σαββατόβραδο με τον Johnny Hallyday

Βάλε TV5MONDE και καλή διασκέδαση!


Μαριέτα Χριστοπούλου

Η Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής πλησιάζει (21 Ιουνίου) και εμείς λέμε να μπούμε από τώρα σε εορταστικό mood παρέα με το TV5MONDE!

Σήμερα, λοιπόν, θα καθίσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας και θα παρακολουθήσουμε αυτό που μας έχει ετοιμάσει το αγαπημένο κανάλι. Δηλαδή, τον Johnny Hallyday και το αφιέρωμα στην μεγάλη περιοδεία του με τίτλο "Παραμένοντας ζωντανός". Στο πλαίσιο της, οι άνευ όρων θαυμαστές του ροκά, απόλαυσαν τα πιο γνωστά του κομμάτια και θαύμασαν τον μύθο του γαλλικού τραγουδιού, στο φυσικό του στοιχείο, τη σκηνή!

Το ραντεβού μας, λοιπόν, το δίνουμε για τις 10 ακριβώς στο TV5MONDE!

Και φυσικά, εννοείται ότι υπάρχει και συνέχεια... Την Τετάρτη, θα παρακολουθήσουμε στο ίδιο κανάλι, την Γιορτή της Μουσικής! Η Τουλούζη την υποδέχεται για δεύτερη χρονιά, με ένα μεγάλο σόου που θα παρουσιάσει ο τραγουδιστής Γκαρού από το Κεμπέκ. Στο πρόγραμμα: εκπλήξεις, συγκινήσεις και πολυάριθμοι καλλιτέχνες από διάφορους ορίζοντες! 

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department