Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Νέα συλλογή διηγημάτων από τον βραβευμένο Χρήστο Οικονόμου

Ονομάζεται "Το καλό θα 'ρθει από τη θάλασσα".


Γεωργία Κοντού

Η προηγούμενη συλλογή του, "Κάτι θα  γίνει, θα δεις", ιστορίες απόγνωσης κι ελπίδας από τα Καμίνια, τη Νίκαια, τη Δραπετσώνα, ήταν πραγματική αποκάλυψη: τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Διηγήματος και μεταφράστηκε στα ιταλικά, στα γερμανικά, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και στις ΗΠΑ και την Ισπανία. Τώρα ο Χρήστος Οικονόμου κυκλοφορεί μία νέα συλλογή διηγημάτων, πρώτο μέρος μιας τριλογίας όπως διαβάζουμε, με ήρωες εσωτερικούς μετανάστες, ανθρώπους δηλαδή που εγκατέλειψαν την Αθήνα ή άλλες μεγάλες πόλεις και εγκαταστάθηκαν στο νησί, παλεύοντας να χτίσουν ξανά τη ζωή τους. Μερικοί από αυτούς είναι η Άρτεμη και ο Σταύρος, που πετάνε χαρταετό τον Ιούλιο πάνω στα αποκαΐδια ενός καμένου ονείρου, ο Χρόνης στο καρότσι, που πολεμάει με ζωντανούς και αναστημένους εφιάλτες και ο Τάσος, που χάνεται χορεύοντας έξω από μια σπηλιά. Ανυπομονούμε να τους "γνωρίσουμε".

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πόλις.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department