Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Ένα μεγάλο ανοιχτό φεστιβάλ που έχει τα πάντα, στο κτίριο του Ρομάντσο!

Πάρτι, εκθέσεις, συζητήσεις, φαγητό, αλλά και περιπάτους και γυμναστική στο δρόμο περιλαμβάνει το δεύτερο Γεράνι που γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας.


Γεωργία Κοντού

Από χτες μέχρι και την Κυριακή το Ρομάντσο, το ιστορικό κτίριο του Bios στην οδό Γερανίου, ξεχειλίζει από δραστηριότητα και κόσμο που δεν χάνει την ευκαιρία να ανακαλύψει το κάθε τι καινούριο. Φιλοξενεί το Γεράνι 2015, το δεύτερο φεστιβάλ του είδους του, γεμάτο γυμναστική στο δρόμο, περιπάτους, φαγητό, μπάσκετ στην ταράτσα του Ρομάντσο, εκθέσεις, παρουσιάσεις, συζητήσεις, συναυλίες στο κτίριο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, όλες με βασικό σκοπό να εξερευνήσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τη γειτονιά του.

Σήμερα, όπως και αύριο, δεν θα έχουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε από τις δράσεις του. Το πρόγραμμα του Σαββάτου, συγκεκριμένα, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: Το Open Studio Days (13-31.00) της θερμοκοιτίδας του Ρομάντσο, όπου οι δημιουργικές επιχειρήσεις που στεγάζονται στο κτίριο ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται το κοινό. Το Αthenee Pop-up shop, όπου θα πωλούνται ρούχα και αξεσουάρ των Euangelia, Lommer, η σειρά Αιρώ του Δημοσθένη Μπάρμπα, αλλά και αυθεντικά μοναδικά κομμάτια του θρυλικού καταστήματος Αθηναία. Ένα πάρτι στο δρόμο μπροστά από το Ρομάντσο όπου μουσικοί της αθηναϊκής ανεξάρτητης σκηνής διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική (17-20.00). Μια έκθεση των συμμετεχόντων στα εργαστήρια του Depression Era (12-21.00). Αλλά και το Athens Exotica Food (12-21.00), όπου το deBop εντόπισε τα καλύτερα πολυεθνικά εστιατόρια της περιοχής του Γερανίου και ζήτησε από τους ιδιοκτήτες τους να φτιάξουν ένα ειδικό μενού -σε ειδική τιμή- για τους επισκέπτες του Ρομάντσο. Δεν θα το χάσουμε!

Περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα: www.romantso.gr

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές