Σήμερα θα πάμε στη Γιορτή της Μουσικής - AllYou.gr

Search

Σήμερα θα πάμε στη Γιορτή της Μουσικής

Δεν ξέρουμε ποια συναυλία και ποιο πάρτι να πρωτοδιαλέξουμε!

19 Ιουνίου 2015

Μέχρι την Κυριακή ολόκληρη η Ελλάδα, από το Διδυμότειχο μέχρι τα Χανιά και από την Πρέβεζα μέχρι τη Σάμο, πλημμυρίζει με μελωδίες για όλα τα γούστα. Η 16η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής επέστρεψε, έως και τις 21/6, για να μας προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα με συναυλίες και πάρτι, τα πάντα με ελεύθερη είσοδο. 

Εμείς λέμε να κάνουμε μια μικρή περιοδεία στο κέντρο της Αθήνας για να δούμε ό,τι προλάβουμε. Οι επιλογές μας για σήμερα περιλαμβάνουν το Βαρνάβα Cafe (Οδός Πρόκλου & Πλ. Βαρνάβα) στο Παγκράτι με τους Electronik Meditation, το Λουκούμι στην πλατεία Αβησσυνίας με electronica, dub, funk, τον πεζόδρομο της Θησέως με alternative pop, rock, electronica, trip hop, acid jazz, rock n roll, soul, funk, τo Pure Bliss (πεζόδρομος Ρόμβης & Κολοκοτρώνη) με σύγχρονες διασκευές επηρεασμένες από τη μαύρη soul funk μουσική, τη Βεΐκου 6 στο Κουκάκι με instrumental και hip hop beats, το Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8) με rock, indie rock, psychedelic rock, pop και το Super Fly (οδός Εμπεδοκλέους) με hip hop και electro. Η νύχτα είναι μεγάλη και δεν σκοπεύουμε να την αφήσουμε να περάσει ανεκμετάλλευτη. 

Περισσότερες πληροφορίες: www.europeanmusicday.grwww.facebook.com/EuropeanMusicDay.GrΑκολούθησε το allyou στο Instagram!