Νέα ταλέντα στη Σάμο - AllYou.gr

Search

Νέα ταλέντα στη Σάμο

Στο Αρχαίο Θέατρο του Πυθαγορείου αρχίζει αύριο (07/08) μια διαπολιτισμική καλλιτεχνική συνάντηση: το 5ο Samos Young Artists Festival.

06 Αυγούστου 2014

Η Σάμος φιλοξενεί για πέμπτο καλοκαίρι το Samos Young Artists Festival: μια εκλεκτή συνάντηση καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, από τη Δύση ώς την Ανατολή. Για επτά ημέρες το Αρχαίο Θέατρο του λιμανιού του Πυθαγορείου παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα με καλλιτέχνες από την Ελλάδα, τη Γερμανία, τη Βουλγαρία, το Αζερμπαϊτζάν, την Τουρκία, την Ουγγαρία και την Αργεντινή.

Μεταξύ αυτών, οι υπότροφοι του Manhattan School of Music (που ανοίγουν το φεστιβάλ), η Γερμανο-Βουλγάρα καλλιτέχνιδα των κρουστών Vivi Vassileva και το κουαρτέτο του γεννημένου στο Μόναχο σαξοφωνίστα, κλαρινετίστα και συνθέτη της τζαζ Mulo Francel. Καλλιτεχνικός διευθυντής, ο σπουδαίος βιολιστής Daniel Nodel, μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας.

Το Samos Young Artists Festival διοργανώνεται από το ελληνογερμανικό Ίδρυμα Schwarz, με απώτερο στόχο την καλύτερη κατανόηση των λαών μέσω της Τέχνης. Ολοκληρώνεται στις 13 Αυγούστου.

Περισσότερες πληροφορίες: Schwarz FoundationΑκολούθησε το allyou στο Instagram!