Ένα ακόμη συναρπαστικό βιβλίο της Τζίλιαν Φλιν στη μεγάλη οθόνη - AllYou.gr

Search

Ένα ακόμη συναρπαστικό βιβλίο της Τζίλιαν Φλιν στη μεγάλη οθόνη

Σήμερα θα δούμε τον "Σκοτεινό τόπο" με πρωταγωνίστρια τη Σαρλίζ Θερόν.

21 Ιουλίου 2015

Μετά την κινηματογραφική μεταφορά του μπεστ σέλερ "Το κορίτσι που εξαφανίστηκε", ένα ακόμη βιβλίο της Τζίλιαν Φλιν, το "Σκοτεινός τόπος", μεταφέρθηκε στην οθόνη, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Σαρλίζ Θερόν.

Σε αυτό το θρίλερ μυστηρίου συναντάμε την κεντρική ηρωίδα, τη Λίμπι, η οποία ήταν οκτώ ετών όταν η μητέρα και οι αδελφές της δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους. Την ώρα του μακελειού, η Λίμπι απέδρασε από το σπίτι και επιβίωσε μέσα στην παγωμένη νύχτα. Αργότερα, κατέθεσε ότι ο δολοφόνος ήταν ο 15χρονος αδελφός της, Μπεν, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή της, έδρασε υπό τις εντολές μιας σατανιστικής αίρεσης.

Tριάντα χρόνια μετά, ενώ ο Μπεν είναι ακόμη στη φυλακή, η Λίμπι ζει στο περιθώριο, βλέποντας τα χρήματα που της εξασφάλισε ένας γενναιόδωρος έρανος μετά τις δολοφονίες να τελειώνουν. Τότε την προσεγγίζει μια μακάβρια μυστική λέσχη που ασχολείται με την διαλεύκανση διαβόητων εγκλημάτων και της ζητά πληροφορίες που θα πιστοποιήσουν την αθωότητα του Μπεν. Έχοντας ανάγκη την χρηματική αμοιβή που της υπόσχονται, η Λίμπι ξεκινά την έρευνά της για τη μοιραία βραδιά.

Θερινό σινεμά με άφθονο σασπένς, λοιπόν, για απόψε. Ό,τι καλύτερο για μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα. 

Προβάλλεται στους κινηματογράφους.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!