Skip to main content

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Ξέρω τι θα δεις φέτος το καλοκαίρι vol 4

2 κοινωνικές ταινίες και ο καινούργιος Woody σε περιμένουν στις κινηματογραφικές αίθουσες!  



Γι' αυτόν τον Αύγουστο, το allyou σου προτείνει ταινίες που πρέπει oπωσδήποτε να αναζητήσεις στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Παράλογος Άνθρωπος - Woody Allen

Σε μία μικρή κολεγιακή πόλη, ένας καθηγητής φιλοσοφίας που περνά μια υπαρξιακή κρίση, βρίσκει νέο νόημα στη ζωή του όταν ξεκινά μια ερωτική σχέση με μία από τις φοιτήτριες του. Στη νέα του ταινία, ο Γούντι Άλεν συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Χοακίν Φίνιξ και για δεύτερη φορά με την Έμμα Στόουν. Ο πολυβραβευμένος Νεοϋορκέζος σκηνοθέτης και σεναριογράφος, ενώνει τους ταλαντούχους πρωταγωνιστές σε μια δροσερή ιστορία με το χαρακτηριστικό φιλοσοφικό και αυτοσαρκαστικό χιούμορ του.

{videobox}hP8mPkyBntw{/videobox}

 

Άρωμα Ελευθερίας - Τζον Στιούαρτ

O Jason Stewart, πρώην ρεπόρτερ του Daily Show, κάνει μια σατιρική συνέντευξη με τον Maziar Bahari, την παραμονή των εκλογών στο Ιράν. Ο οικοδεσπότης της εκπομπής αστειευόμενος, αποκαλεί τον καλεσμένο του κατάσκοπο. Κατά τη διάρκεια των εξεγέρσεων που ξέσπασαν στους δρόμους εξαιτίας της νοθείας των αποτελεσμάτων και τις οποίες ο Bahari μαγνητοσκόπησε, οι ιρανικές αρχές τον συνέλαβαν με την κατηγορία της κατασκοπείας. Βασική απόδειξη της ενοχής του θεωρήθηκε η συνέντευξη στο Daily Show. Για τις επόμενες 118 μέρες, ο Bahari βασανίστηκε και ανακρίθηκε από έναν αστυνομικό με το κωδικό όνομα Rosewater.

{videobox}GGOYHIqmmiM{/videobox}

 

Love & Mercy - Mπιλ Πόλαντ

Η μετεωρική άνοδος, η εντυπωσιακή πτώση και η ανάκαμψη του πρωτοπόρου ηγέτη των Beach Boys και θρυλικού ποπ σταρ, Μπράιαν Ουίλσον. Το συγκινητικό, μα και ειλικρινές, αυτοβιογραφικό πορτρέτο αποκαλύπτει την άγνωστη ιστορία της βασανισμένης ιδιοφυΐας πίσω από τις ηλιόλουστες μελωδίες των Beach Boys. Ο Πολ Ντέινο («There Will Be Blood») και ο Τζον Κιούζακ («High Fidelity», «Being John Malkovich») υποδύονται τον Ουίλσον σε διάφορες περιόδους της ζωής του και τίποτα δεν μένει κρυφό, καθώς η ταινία μάς παρουσιάζει τα μυστικά ενός σύγχρονου Μότσαρτ, όσο εκείνος θριαμβεύει ενάντια στην ψυχική ασθένεια και τους εθισμούς, για να αναδειχθεί ένας από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς της γενιάς του.

{videobox}lioWzrpCtGQ{/videobox}

Διαβάστε επίσης

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

«Να ονειρεύομαι το αδύνατο, αυτή είναι η επιδίωξή μου» Μιγκέλ ντε Θερβάντες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, θυμόμαστε τον μπαμπά του πιο ονειροπόλου ήρωα, που πέθανε στις 23 Απριλίου 1616

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department