Αυτό το κρεβάτι είναι μόνο για το κινητό σου - AllYou.gr

Search

Αυτό το κρεβάτι είναι μόνο για το κινητό σου

Εσύ έχεις ένα αναπαυτικό στρώμα να ξεκουραστείς τη νύχτα. Το κινητό σου;

> ΣΠΙΤΙ ::
04 Δεκεμβρίου 2016

Ένα... περίεργο προϊόν είναι διαθέσιμο προς αγορά εδώ και λίγες μέρες στο Thrive Global - δηλαδή το website που ανήκει στην Arianna Huffington και είναι αφιερωμένο στην καλή ζωή. Πρόκειται για το κρεβάτι κινητών, το οποίο διατίθεται στους ενδιαφερόμενους στην τιμή των 100 δολαρίων.

Το συγκεκριμένο κρεβάτι, είναι φυσικά μικροσκοπικό και ουσιαστικά αναλαμβάνει να ξεκουράσει το κινητό σου κατά τη διάρκεια της νύχτας και να το φορτίσει. Πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο "κάνει το να βάζουμε τα κινητά μας για ύπνο, ένα μέρος της ρουτίνας μας και του νυχτερινού τελετουργικό. Πρώτα βολεύουμε το κινητό μας και μετά εμάς. Δίνοντας στα τηλέφωνα μας το κρεβάτι τους, μπορούμε να πούμε καληνύχτα και να κοιμηθούμε όσο χρειαζόμαστε για να ξυπνήσουμε γεμάτοι ενέργεια" αναφέρεται στην περιγραφή.

 

beee.jpg Χωράνε 10 κινητά στο συγκεκριμένο κρεβάτι και φορτίζονται ξαπλωμένα πάνω σε ένα στρώμα με σατέν επίστρωση. Παρέχεται και διπλής όψης κουβέρτα, ιδανική για να καθαρίζονται οι οθόνες.  Ίσως το πιο περίεργο gadget του 2016.


Ακολούθησε το allyou στο Instagram!