Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Το σπρέι που θα κάνει τον καναπέ σου να μυρίζει τέλεια

Μερικά "ψιτ" και θα κυλιέσαι πάνω του αχόρταγα.



Καθάρισες το σπίτι. Και τα υφάσματα τα έπλυνες. Αλλά λίγο η κλεισούρα, λίγο η σκόνη, αυτός ο καναπές δε φρεσκομυρίζει. Τι μπορείς να κάνεις; Nα διαβάσεις την παρακάτω συνταγή (που βρήκαμε εδώ) για το απόλυτο μείγμα που θα σου χαρίσει φρεσκάδα. 

sprei.jpgΠροετοιμασία: Τα υλικά που χρειάζεσαι είναι απλά. Αρχικά, ψάξε στα ντουλάπια σου να βρεις αν έχεις ένα άδειο δοχείο με σπρέι. Αν δεν έχεις, φρόντισε να πάρεις. Αυτό που βλέπεις αριστερά, το βρήκαμε στα Jumbo με 1,29 ευρώ. Μετά, προμηθεύσου το αιθέριο έλαιο της επιλογής σου. Προτιμάς να χαλαρώνεις όταν κάθεσαι στον καναπέ, ή θες να έχεις ενέργεια για να σκέφτεσαι πράγματα; Στην πρώτη περίπτωση θα σε βοηθήσει η λεβάντα ενώ στη δεύτερη, αιθέρια έλαια όπως γκρέιπφρουτ ή λεμόνι. Η Apivita έχει μεγάλη ποικιλία, μπες να τσεκάρεις. grape1.jpgTέλος, κοίτα τα ντουλάπια της κουζίνας να δεις αν έχεις μαγειρική σόδα, κι αν δεν έχεις να προμηθευτείς.

Φύγαμε: Γέμισε το μπουκαλάκι στο μεγαλύτερο μέρος του με νερό, ιδανικά ζεστό και αποσταγμένο. Πρόσθεσε μισό κουταλάκι μαγειρική σόδα και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο. 4 -5 είναι αρκετές γαι το μέγεθος του δοχείο που επιλέξαμε εμείς. Ανακάτεψε καλά και στη συνέχεια ψέκασε τον καναπέ σου. 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

6 εύκολα tips για να μετατρέψεις την κρεβατοκάμαρά σου σε έναν πραγματικά χαλαρωτικό χώρο

Τι να κάνεις για να αναβαθμίσεις την αίσθηση χαλάρωσης στο δωμάτιο που περνάς τον περισσότερο χρόνο στη ζωή σου

ΣΠΙΤΙ

Tips για να μετριάσεις τα επίπεδα υγρασίας στο σπίτι σου

Τι μπορείς να κάνεις για να περιορίσεις την υγρασία στο χώρο σου

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.