Orange is the Νew Βlack: Το Πορτοκαλί Επιστρέφει στη Διακόσμηση - AllYou.gr

Search

Orange is the Νew Βlack: Το Πορτοκαλί Επιστρέφει στη Διακόσμηση

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
27 Φεβρουαρίου 2015

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις εποχές του χρόνου. Αν το επιλέξετε σε λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις τότε θα έχετε το ιδανικό φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο χρώμα, ενώ αν διαλέξετε πιο έντονες πορτοκαλί αποχρώσεις, τότε θα έχετε το τέλειο καλοκαιρινό ή ανοιξιάτικο χρώμα.

Οι ιδέες για να το χρησιμοποιήσετε είναι πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες και το "Orange is the new black" (τίτλος δημοφιλούς σειράς στις ΗΠΑ) δείχνει το πόσο δημοφιλές είναι αυτό το χρώμα τη φετινή σεζόν. Είτε είστε ενθουσιασμένοι με το γνωστό σήριαλ είτε όχι, θα ενθουσιαστείτε με τις παρακάτω επιλογές.

Μαξιλάρια Τα μαξιλάρια είναι ένας έξυπνος τρόπος να διακοσμήσετε το σπίτι σας με τα χρώματα της κάθε σεζόν χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Διαλέξτε μαξιλάρια σε πορτοκαλί αποχρώσεις ή επιλέξτε πορτοκαλί σχέδια. Μπορείτε να αγοράσετε μερικά μαξιλάρια με φθινοπωρινή έμπνευση για τους πιο κρύους μήνες ή μαξιλάρια με καλοκαιρινή διάθεση για τους ζεστούς μήνες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!