Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Πώς να φέρεις festive ατμόσφαιρα στο σπίτι σου περισσότερο από έναν μήνα πριν τα Χριστούγεννα

Ακόμα κι αν δεν στολίσεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το σπίτι σου μπορεί να είναι η προσωπική σου winter wonderland πριν από τις γιορτές!



Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αρχίσεις να φέρνεις αυτή την πολύτιμη εορταστική ατμόσφαιρα πριν ξεκινήσουν τα Χριστούγεννα, ακόμη κι αν δεν στολίσεις το χριστουγεννιάτικό σου δέντρο! Ακολουθούν μερικές ιδέες για να πασπαλίσεις αυτή τη γιορτινή χαρά στο σπίτι σου, περισσότερο από έναν μήνα πριν τα Χριστούγεννα!

Ξεκίνα με τα φώτα

Βάλε γιρλάντες με φωτάκια ή εγκατάστησε φώτα LED ζεστού τόνου γύρω γύρω στο το σπίτι σου, από το σαλόνι, μέχρι και το υπνοδωμάτιο. Δημιουργούν αμέσως μια ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα.

Πρόσθεσε πράσινο

Ενσωμάτωσε στεφάνια, γιρλάντες ή ακόμα και απλά κλαδιά πεύκου ή έλατου στη διακόσμησή σου. Προσθέτουν μια φυσική και χριστουγεννιάτικη πινελιά, δίχως διάθεση υπερβολής.

Παίξε γιορτινές μουσικές

Φτιάξε μια playlist με τις αγαπημένες σου χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Η μουσική έχει έναν μαγικό τρόπο να φτιάχνει τη διάθεση.

Διακοσμήσεις DIY

Γίνε δημιουργική! Φτιάξε μόνη σου στολίδια με φυσικά υλικά, όπως αποξηραμένα πορτοκάλια, ή με πηλό και βάλε και όλη την οικογένεια ή τους φίλους σου στο παιχνίδι για να κάνεις ξεχωριστό τον χώρο σου.

Αρωματικά κεριά ή ποτ πουρί

Χρησιμοποίησε αρώματα όπως κανέλα, πεύκο ή μελομακάρονο για να βάλεις στο σπίτι το άρωμα των γιορτών.

Άνετα υφάσματα

Άλλαξε τα κανονικά σου μαξιλάρια και τις κουβέρτες με αυτά με γιορτινά μοτίβα ή χρώματα. Μεταμορφώνουν άμεσα την αίσθηση του χώρου σου.

Φτιάξε μια γωνιά με θέμα τις γιορτές

Πριν στολίσεις το δέντρο, μια ειδική περιοχή του σπιτιού αφιερωμένη στην εορταστική περίοδο με καρυοθραύστες, κεριά ή άλλα εποχιακά αντικείμενα σε βάζουν στο πνεύμα.

Ψήσε γιορτινές λιχουδιές

Το άρωμα των φρεσκοψημένων μπισκότων ή των μελομακάρονων μπορεί να φέρει μια εορταστική αίσθηση στο σπίτι. Επιπλέον, είναι ένας υπέροχος τρόπος για να γιορτάσεις πριν τις γιορτές!

Δες γιορτινές ταινίες

Πέρνα μια κινηματογραφική βραδιά με κλασικές χριστουγεννιάτικες ταινίες. Είναι ένας υπέροχος τρόπος για να μπεις στο πνεύμα της σεζόν.

Προσκαλέστε φίλους ή οικογένεια

Οργάνωσε μια μικρή μάζωξη ή δείπνο με αγαπημένα πρόσωπα. Το να μοιράζεσαι τη χαρά με άλλους μπορεί να ενισχύσει τη γιορτινή διάθεση.

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της