Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Έξι υπερεκτιμημένες συσκευές για την κουζίνα (για να επενδύσεις σε κάτι καλύτερο για τις ανάγκες σου)

Πράγματα που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις πάνω από πέντε φορές και που δεν χρειάζεται να γεμίζουν τα ντουλάπια σου άσκοπα.



Η κουζίνα είναι ένα από τα μέρη του σπιτιού όπου περνάμε αρκετές ώρες τις εβδομάδας, μαγειρεύοντας με τους αγαπημένους μας και απολαμβάνοντας στιγμές θαλπωρής. Ακριβώς γι’ αυτόν το λόγο, δεν είναι λίγες οι φορές που δημιουργούνται επίπλαστες ανάγκες ως προς την αγορά εξοπλισμού και συσκευών τις οποίες τελικά χρησιμοποιούμε σπάνια και πιάνουν άσκοπα τον χώρο μας. Να λοιπόν έξι υπερεκτιμημένες συσκευές για την κουζίνα (για να επενδύσεις σε κάτι καλύτερο για τις ανάγκες σου).

Παρασκευαστής ζυμαρικών

Η παρασκευή φρέσκων ζυμαρικών μπορεί να είναι απολαυστική, οι ειδικοί παρασκευαστές ζυμαρικών ωστόσο μπορούν να πιάσουν υπερβολικά πολύ χώρο, για μια συνήθεια που στην πραγματικότητα απευθύνεται αποκλειστικά σε ανθρώπους με άπειρο ελεύθερο χρόνο.

Παρασκευαστής ψωμιού

Οι παρασκευαστές ψωμιού μπορεί να είναι βολικοί όταν μιλάμε για πολυμελείς οικογένειες, σίγουρα όμως δεν είναι απαραίτητοι για εσένα που μένεις μόνη σου και τρως ψωμί τρεις φορές το μήνα. Είναι επίσης υπερβολικά ογκώδεις και ενεργοβόροι.

Συσκευή βρασίματος αυγών

Σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις και σε ένα κατσαρολάκι.

Κόφτης αβοκάντο

Η χρήση ενός ειδικού εργαλείου κοπής αβοκάντο μπορεί να κάνει το homemade brunch σου instagrammable, σίγουρα όμως μπορείς να τα καταφέρεις και με ένα μαχαίρι.

Συσκευή παρασκευής popcorn

Είναι πολύ όμορφη και fancy για ένα movie night, μπορείς όμως να τα καταφέρεις και σε ένα απλό τηγάνι με γυάλινο καπάκι, χωρίς να χρειάζεσαι ένα ολόκληρο ντουλάπι για την αποθήκευσή του.

Συσκευή για αφρόγαλα

Όσο κι αν πιστεύεις ότι θα συμβεί, η συσκευή για αφρόγαλα που νομίζεις ότι θα σου λύσει τα χέρια δεν θα μπορέσει ποτέ να ανταγωνιστεί τα skills ενός barista. Μείνε λοιπόν στον απλό espresso ή σε οποιοδήποτε άλλο είδος καφέ.

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της