Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Οικονομικές αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου για ένα χειμωνιάτικο redecoration

Δώσε νέα πνοή στον χώρο σου με πολύ οικονομικές αλλαγές.



Ένα redecoration μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων μπορεί να δώσει νέα πνοή στον χώρο σου, ειδικά αν νιώθεις πεσμένη αφού μαζέψεις τα γιορτινά στολίδια. Δες πώς θα το κάνεις με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό, διατηρώντας τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου.

DIY έργα τέχνης

Δημιούργησε το δικό σου έργο τέχνης για να το κρεμάσεις στους τοίχους. Δεν χρειάζεται να είσαι καλλιτέχνης – οι αφηρημένοι πίνακες ζωγραφικής, ένα ωραίο ύφασμα με κορνίζα ή ακόμα και ένα κολάζ από περιοδικά μπορούν να προσθέσουν μια προσωπική πινελιά στον χώρο σου.

Αναδιάταξη επίπλων

Δώσε στο χώρο σου μια φρέσκια όψη αναδιατάσσοντας τα έπιπλα εντός αυτού. Πειραματίσου με διαφορετικές διατάξεις για να δεις τι λειτουργεί καλύτερα στο κάθε δωμάτιο.

Πρόσθεσε φυτά εσωτερικού χώρου

Τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι ένας οικονομικός τρόπος για να φέρεις ζωή και χρώμα στο σπίτι σου. Αναζήτησε επιλογές εύκολης συντήρησης, όπως παχύφυτα, πόθυος ή καλαθέες.

Νέα καλύμματα μαξιλαριών και ριχτάρια

Ανανέωσε την εμφάνιση του καναπέ ή του κρεβατιού σου με νέα μαξιλάρια και ριχτάρια. Αυτός είναι ένας εύκολος και φθηνός τρόπος για να αλλάξεις το συνδυασμό χρωμάτων και να προσθέσεις επιπλέον άνεση.

Ευρήματα σε παζάρια

Εξερεύνησε υπαίθρια παζάρια στην πόλη για μοναδικά και οικονομικά διακοσμητικά αντικείμενα, ακόμα και έπιπλα. Μπορεί να βρεις ενδιαφέροντα βάζα, κορνίζες ή ακόμα και ένα νέο γραφείο που μπορούν να ανανεωθούν με μια στρώση χρώματος.

Gallery wall

Δημιούργησε έναν gallery wall με κορνίζες που ήδη κατέχεις ή βρίσκεις σε οικονομικά μαγαζιά. Μπορείς να τις γεμίσεις με οικογενειακές φωτογραφίες, καρτ-ποστάλ ή ακόμα και δωρεάν εκτυπώσιμα έργα τέχνης διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Βάψε έναν τοίχο

Διάλεξε έναν τοίχο στο σπίτι και βάψε τον με ένα έντονο statement χρώμα. Αυτό μπορεί να μεταμορφώσει άμεσα την εμφάνιση ενός δωματίου χωρίς να χρειάζεται να βάψεις ολόκληρο τον χώρο.

Μεταμόρφωση κουρτινών

Αντί να αγοράσεις νέες κουρτίνες, σκέψου να προσθέσεις τελειώματα ή ύφασμα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία στις υπάρχουσες για μια προσαρμοσμένη εμφάνιση. Αυτός μπορεί να είναι ένας οικονομικός τρόπος ανανέωσης στα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού σου.

DIY ράφια

Δημιούργησε τα δικά σου ράφια χρησιμοποιώντας φθηνά υλικά όπως ξύλινα κιβώτια ή ανακυκλωμένο ξύλο. Αυτό όχι μόνο προσθέτει περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους αλλά χρησιμεύει και ως διακοσμητικό στοιχείο.

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της