Το πιο Instagramικό ξενοδοχείο στον κόσμο - AllYou.gr

Search

Το πιο Instagramικό ξενοδοχείο στον κόσμο

Οι πελάτες δε χορταίνουν να βγάζουν φωτογραφίες από τη διαμονή τους εκεί. 

20 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Μαριέτα Χριστοπούλου

Aκόμα κι αν στη φορολογική σου δήλωση το εισόδημα σου δεν έχει πολλά πολλά μηδενικά, σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου, έχει τύχει να πας κάπου και να μην χορταίνεις την ομορφιά. Να κοιτάς, δηλαδή, ένα μέρος και να το βγάζεις φωτογραφίες διαρκώς...

Ε, κάπως έτσι νιώθουν και οι πελάτες του Anantara Kihavah Maldives Villas, ένα ξενοδοχείο που αναδείχτηκε από το Luxury Travel Advisor, ως "Μost Instagrammable" στον κόσμο. Aπλά αυτοί όντως έχουν εισόδημα με πολλα μηδενικά στο τέλος...

Όπως καταλαβαίνεις από το όνομα του, βρίσκεται στις Μαλδίβες. Αποτελείται από 80 ιδιωτικές βίλες με πισίνες και 4 μοναδικά εστιατόρια - έναν εκ των οποίων βρίσκεται κάτω από τη θάλασσα. 

Ένα διπλό δωμάτιο κοστίζει περίπου 1.400 ευρώ το βράδυ, μαζί με πρωινό. Επίσης, οι πελάτες για να φτάσουν και να φύγουν από εκεί, πρέπει να πληρώσουν 920 ευρώ για να ταξιδέψουν με υδροπλάνο. 

Μέχρι να μαζέψεις αυτά τα λεφτά, έχεις χρόνο. Προς το παρόν, θαύμασε ομορφιά.


 

hotelinsta0.jpg hotelinsta1.jpg hotelinstaroom.jpg hotelinstaroom2.jpg hotelinsta3.jpg hotelinstaspa.jpg hotelinstaout.jpg hotelinstaout2.jpg hotelinstaout3.jpg hotelinstaout4.jpg hotelinstarestaurant.jpg   Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!