Στις 16 και 17 Ιουνίου, στους ελληνικούς δρόμους της μπίρας! - AllYou.gr

Search

Στις 16 και 17 Ιουνίου, στους ελληνικούς δρόμους της μπίρας!

Για ένα Σαββατοκύριακο, δέκα ζυθοποιεία σε όλη την Ελλάδα ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται το κοινό και ένα πλήθος δράσεων στο πλαίσιο της νέας πρωτοβουλίας «Ανοιχτά Ζυθοποιεία».

11 Ιουνίου 2018
Συντάκτης : Γωγώ Καρκάνη

Τις ημέρες που ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο, τι καλύτερο από ένα ποτήρι παγωμένη μπίρα; Τι καλύτερο, επίσης, από μια απόδραση εκτός πόλης; Στις 16 και 17/6 θα έχεις την ευκαιρία να συνδυάσεις αυτά τα δύο, χάρη στα «Ανοιχτά Ζυθοποιεία»: μια νέα πρωτοβουλία που οργανώνει η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών για να δώσει την ευκαιρία στο ελληνικό κοινό να γνωρίσει καλύτερα το ζύθο και να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από την μπίρα.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της μπορείς να επισκεφτείς δέκα ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες από όλη την Ελλάδα, από τις Σέρρες μέχρι τη Χίο και την Κρήτη: Αθηναϊκή Ζυθοποιία AE, ΒΑΠ Π. Κούγιος ΑΒΕΕ, Ζυθοποιία Σαντορίνης AEBE, Ζυθοποιία Χίου, Κρητική Ζυθοποιία ΑΕ, Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο, Μικροζυθοποιία Μυκόνου AEBE, Μικροζυθοποιία Septem OE, Μικροζυθοποιία Σερρών και Β. Ελλάδος EE και Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ.

Μπορείς, ακόμα, να λάβεις μέρος σε διαδραστικά προγράμματα όπως σεμινάρια για την τέχνη της ζυθοποίησης, γευστικές δοκιμές διαφορετικών τύπων μπίρας, γευσιγνωσία με ταίριασμα τύπων μπίρας με κατάλληλα εδέσματα, παρουσίαση της ιστορίας της μπίρας με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και γνωριμία με καταξιωμένους ζυθοποιούς.

Για να δεις το πλήρες πρόγραμμα και να δηλώσεις συμμετοχή σε δράσεις, κάνε «κλικ» εδώ



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!