3 λόγοι να ΜΗΝ... ξινίζεις με τη λεμονάδα - AllYou.gr

Search

3 λόγοι να ΜΗΝ... ξινίζεις με τη λεμονάδα

Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια...

16 Μαϊου 2016

Οι θερμοκρασίες ετοιμάζονται να χτυπήσουν -εκ νέου- κόκκινο και εσύ όταν πιάνουν οι ζέστες αρχίζεις να τρελαίνεσαι (όπως μας έμαθε η Άννα Βίσση) με το τροπικό κλίμα. Μέχρι στιγμής, μας βρίσκεις απόλυτα σύμφωνες. Ωστόσο, όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει, εσύ μπορεί να ψήνεσαι να σβήσεις τη δίψα σου με κάποιο κρύο ρόφημα, πλούσιο σε ζάχαρη. Εδώ είναι που θα διαφωνήσουμε.

Αντί για ένα οποιοδήποτε ρόφημα, εμείς σου προτείνουμε και σε προτρέπουμε να φτιάξεις μια δροσιστική και απολαυστική λεμονάδα. Και το λέμε, έχοντας τους ειδικούς του Πανεπιστημίου του Οχάιο στο πλευρό μας.

Σύμφωνα με τους τελευταίους, έτσι θα καταφέρεις να ξεδιψάσεις αποτελεσματικά και γρήγορα, ενώ θα περιορίσεις τις θερμίδες που καταναλώνεις, μειώνοντας επίσης σημαντικά τα συντηρητικά που λαμβάνεις από το ρόφημά σου. Επιπλέον, τονίζουν οι ίδιοι επιστήμονες, το υπέροχα αρωματικό και αναζωογονητικό λεμόνι θα σου φτιάξει τη διάθεση! 

Όσο για το πώς θα φτιάξεις τη λεμονάδα; Αρκεί να στύψεις ένα λεμόνι, να το διαλύσεις σε ένα ποτήρι νερό και να προσθέσεις λίγο μέλι, το οποίο είναι και σούπερ αντιοξειδωτικό!  

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!