Το ρόφημα που θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σου να πάρει μπρος - AllYou.gr

Search

Το ρόφημα που θα βοηθήσει τον μεταβολισμό σου να πάρει μπρος

Να με τι πρέπει να γεμίζεις την κούπα σου, αν παλεύεις να χάσεις κιλά.

13 Οκτωβρίου 2017
Συντάκτης : Allyou Team

Αν είσαι από αυτές που Νοέμβρη μήνα έχουν καταφέρει να μπουν σε πρόγραμμα, αρχικά να σε χειροκροτήσουμε. Μπράβο σου, και πάλι μπράβο. Δεν είναι και λίγο, όταν όλοι αρχίζουμε και  βουλιάζουμε στους καναπέδες, εσύ να έχεις ξεκινήσει διατροφή και γυμναστική. 

Γι' αυτό, λοιπόν, εκτός από χειροκρότημα, θα σου δώσουμε και ένα νέο που θα σε βοηθήσει στον αγώνα σου. Αν ψάχνεις κάτι το οποίο να δώσει ώθηση στο μεταβολισμό σου, τότε δοκίμασε μαύρο τσάι! Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο ρόφημα μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους και στην επιτάχυνση του μεταβολισμού. 

Η έρευνα βασίστηκε σε ποντίκια, βέβαια, αλλά λίγη σημασία έχει αν εσύ αγαπάς το συγκεκριμένο ρόφημα. Βαλ' το χωρίς δισταγμό στη διατροφή σου, για να δεις μόνη σου αν θα έχει όντως σημαντικά αποτελέσματα! Μόνο προσοχή... αν προσθέσεις γάλα, τα αποτελέσματα δε ξέρουμε ποια θα είναι, καθώς η έρευνα αφορούσε το σκέτο μαύρο τσάι, και ειδικότερα το English Breakfast.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!