Skip to main content

FOOD

4 τροφές που κάνουν τη διαφορά

Δεν σου γεμίζουν το μάτι αλλά κάνουν δουλίτσα



Και γιατί να βάλω κανέλα στο μήλο; Το τρώω και σκέτο, μια χαρά είναι. Γιατί να πάρω κινόα; Αμάν πια με αυτά τα διατροφικά τρεντς! 

Σκέφτεσαι κάπως έτσι; Υποτιμάς ορισμένες τροφές γιατί δεν σου αρέσουν (λογικό) ή γιατί θεωρείς ότι έχουν ζήτηση γιατί γίνεται (άδικα) συζήτηση;

Δες εδώ 4 τροφές που μπορούν να συνοδεύουν τα σνακ ή τα γεύματά σου, βάλτα στη διατροφή σου και θα δεις ότι μάλλον είχες άδικο:

1. Κανέλα
Καπουτσίνο χωρίς κανέλα είναι fashion blogger χωρίς Instagram. Θα μου πεις, ο καφές καλό σου κάνει; Ναι, ρε παιδιά, καλό μου κάνει, με τονώνει. Η κανέλα πάλι ρυθμίζει το σάκχαρο στο αίμα και με βοηθάει να μειώνω την πείνα μου. 
Λίγη προσοχή εδώ, γιατί δεν μιλάμε για την κανέλα στο ρυζόγαλο ή στους λουκουμάδες. Πάνω σε ένα κομμένο μηλαράκι ή στο γιαουρτάκι σου, έτσι; 

2. Κινόα
Μην τη φοβάσαι, μαγειρεύεται εύκολα όπως το ρύζι. Επιπλέον, περιέχει πρωτεϊνη και φυτικές ίνες, σίδηρο, σελήνιο, ψευδάργυρο, βιταμίνη Ε. Ναι, είναι υπερτροφή, σου αρέσει δεν σου αρέσει. 

3. Καυτερές πιπεριές
Τις αντέχεις; Τρώγε τις. Η καψαϊκίνη τους μπουστάρει τον μεταβολισμό σου και σου κόβει την όρεξη. Οκ, με τόση κάψα, κατεβάζεις μετά δύο κουβάδες νερό, πού λόγος για πείνα μετά. Είναι και αυτό.

4. Γιαούρτι
Ορκίζομαι στο γιαούρτι. Προσκυνώ τα οφέλη του. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Θα μπορούσα να βγω στον δρόμο να το διαλαλήσω, έστω, και χωρίς χορηγό. Φουλ στην πρωτεΐνη, σε βοηθάει να αδυνατίσεις, εγγυημένα. 

Διαβάστε επίσης

FOOD

Σαρακοστή: Μια καλή αφορμή για να γίνεις vegan!

Σου έχουμε πολλούς λόγους 

FOOD

Ταχίνι: το πολύτιμο διατροφικό του προφίλ

Θα θες να το τρως κάθε μέρα μόλις διαβάσεις πόσο ωφέλιμο είναι!

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.