7 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να πεις σε ένα νέο μπαμπά - AllYou.gr

Search

7 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να πεις σε ένα νέο μπαμπά

Ανέβασέ τον! 

25 Μαϊου 2015

Η μητέρα έχει –και δικαίως- τον πρώτο ρόλο. Η ψυχολογία της, ο φόρτος «εργασίας», τα προβλήματά της. Και ο πατέρας, όμως, έχει τις δικές του αγωνίες. Τι θέλει ένας μπαμπάς να ακούει από τη σύντροφό του;

• Με τη δουλειά σου πληρώνουμε τα έξοδα: Στις περισσότερες περιπτώσεις ο πατέρας δουλεύει σκληρά. Πολλές φορές, μάλιστα, εις βάρος του χρόνου, που θα μπορούσε να περνά με τα παιδιά του. Δεν το κάνει, επειδή αποφεύγει τα… προβλήματα της ανατροφής, αλλά προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για να προσφέρει στα μέλη της οικογένειάς του όσα περισσότερα μπορεί.

• Σε χρειάζομαι: Όχι μόνο πρακτικά, όχι μόνο για τα υλικά, αλλά και συναισθηματικά. Θέλει να νιώθει χρήσιμος, θέλει να νιώθει το «λιμάνι», όπου η γυναίκα θα στραφεί σε κάθε πρόβλημά της. Από τη φύση του ο άντρας θέλει να αισθάνεται ισχυρός και προστατευτικός.

• Σε εμπιστεύομαι: Η εμπιστοσύνη για τους άντρες είναι το Α και το Ω. Θέλουν να ξέρουν, να βλέπουν, ότι η σύντροφός τους τους εμπιστεύεται, ότι δεν τους φοβάται. Μόνο και στο άκουσμα της συγκεκριμένης φράσης είναι σαν να έχουν στα πόδια τους ολόκληρο τον κόσμο.

• Σου φτιάχνω το αγαπημένο σου φαγητό: Λένε ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι και δεν είναι ψέμα. Φτιάξτε του το αγαπημένο του φαγητό και τον έχετε σκλαβώσει.

• Συγνώμη, έκανα λάθος: Οι περισσότεροι άνδρες παραπονούνται ότι οι σύντροφοί τους δεν αποδέχονται τα λάθη τους και ότι ποτέ δεν ζητούν συγνώμη. Δεν είναι κακό να το κάνετε.

• Είσαι υπέροχος πατέρας: Ως πατέρας έχει δεκάδες ενοχές. Λίγο επειδή λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, λίγο επειδή αντιλαμβάνεται ότι δεν γνωρίζει το παιδί τόσο καλά όσο εσείς. Με αυτήν την κουβέντα άμεσα τον ανεβάζετε.

• Θα βάλω το παιδί νωρίς για ύπνο απόψε: Δείξτε του ότι τον θέλετε ερωτικά ακόμα. Ρίξτε του το παρασύνθημα και μην ανησυχείτε για τίποτα. 

Πηγή: http://mother.gr/

Συντάκτης

Hot αυτή τη στιγμή!

ΕΓΩ

Αυτή είναι η δυσκολότερη ηλικία να είσαι γυναίκα

Η Wendy McCarthy ξέρει ποιες χρονιές είναι οι χειρότερες στη ζωή ενός θηλυκού. Και εξηγείται.
DO IT YOURSELF

Πώς να φτιάξεις το δικό σου serum από βιταμίνη C

Ετοίμασε με τα χεράκια σου, το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το ντουλάπι σου.
ΠΑΙΔΙ

Ο μπόμπιρας με σύνδρομο Down που ευαισθητοποιεί με τις υπέροχες πόζες του

Μια μαμά πήρε το "όχι" ως πρόκληση και έβαλε στόχο να αφυπνίσει σχετικά με τον αποκλεισμό των ατόμων με ειδικές ανάγκες από τις διαφημίσεις.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τελικά πρέπει να πίνεις νερό κατά τη διάρκεια του φαγητού;

Ώρα να σου λυθεί η απορία και να ξέρεις αν πρέπει υπάρχουν λόγοι να αφήσεις κάτω το ποτήρι.
FASHION TRENDS

5 τρόποι να συμπεριλάβεις το κέντημα στις εμφανίσεις σου

Τα κεντήματα δεν είναι μόνο για τις γιαγιάδες και να οι αποδείξεις!
BEAUTY TIPS

3 πολύτιμα hacks μακιγιάζ που είδαμε στο Pinterest

Η κοινωνική πλατφόρμα που λατρεύουμε, μας δείχνει πώς να κάνουμε το μακιγιάζ μας πιο γρήγορο!