Χωριστές διακοπές: 3 πράγματα που πρέπει να κάνεις (ή να μην κάνεις) αν δεν θέλεις να χωρίσεις οριστικά - AllYou.gr

Search

Χωριστές διακοπές: 3 πράγματα που πρέπει να κάνεις να μην κάνεις) αν δεν θέλεις να χωρίσεις οριστικά

Γιατί το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα!

> ΕΓΩ ::
03 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Αύγουστος ήταν μακρύς, ζεστός και υπέροχος και το πιο πιθανό είναι όλο και κάπου να πήγες με το αγόρι σου, έστω και λίγες μόνο ημέρες. Τώρα όμως που μπήκε πια ο Σεπτέμβριος, ακούς αρκετά ζευγάρια να λένε πως είναι έτοιμα για τις «συμπληρωματικές» διακοπές τους. Αυτές δηλαδή που θα κάνουν για ένα τριημεράκι με τις φίλες ή τους φίλους τους.

Σε περίπτωση που ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που αγχώνεται στην ιδέα του να αφήσει τον σύντροφο του να πάει μόνος ή μόνη σε ένα νησί, να πίνει κοκτέιλ ως το πρωί και να βουτάει σε καταγαλάνες θάλασσες δίπλα σε γυμνασμένες υπάρξεις, διάβασε το παρακάτω κείμενο ώστε να πάρεις μία ιδέα για τα 3 πράγματα που πρέπει να έχεις κατά νου ώστε αυτές οι χωριστές διακοπές να μην σημαίνουν τελικά το τέλος της σχέσης σου.

1. Φρόντισε ώστε να έχετε συνεννοηθεί πριν φύγετε για διακοπές για τον τρόπο που θα επικοινωνείτε, προκειμένου να μιλάτε πιο άνετα. Δεν θα είναι καλό γι' αυτόν που μένει πίσω να παίρνει ο άλλος όταν είναι σε ώρα εργασίας και να έχει απαίτηση να του περιγράφει τι ωραίο που είναι το κυματάκι έτσι όπως σκάει στην ακροθαλασσιά.

2. Είναι σημαντικό να καταλάβετε και οι δύο ότι θα είστε αναγκαστικά σε διαφορά φάσης, οπότε και σε διαφορετικά κέφια. Οπότε μη θυμώνετε ο ένας με τον άλλον, όταν ακούτε λιγότερο ενθουσιασμό απ' ό,τι θα υπήρχε σε νορμάλ συνθήκες.

3. Αν νιώσεις ότι μπορεί να μπεις σε πειρασμό αν βγεις το βράδυ μόνη, απόφυγε τα κλασικά μέρη όπου διεξάγεται το παιχνίδι του φλερτ. Και το λέμε αυτό κυρίως σε εσάς, τις γυναίκες, γιατί οι αντροπαρέες σπάνια παρεκκλίνουν από τέτοια μέρη. Και πάλι, όμως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οι ευκαιρίες για απιστία είναι πολλές έτσι κι αλλιώς και εκτός διακοπών. Γι'αυτό ΜΗΝ τρελαίνεσαι. 

 

 

 

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!