Εσύ ξέρεις τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λόγο που τρως τα νύχια σου; - AllYou.gr

Search

Εσύ ξέρεις τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λόγο που τρως τα νύχια σου;

Κάτι δείχνει για τον... χαρακτήρα σου! 

> ΕΓΩ ::
16 Νοεμβρίου 2015

Οι νευρικές και αμήχανες συνήθειες της καθημερινότητας μας, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι πολλοί από εμάς δεν μπορούμε με τίποτα να σταματήσουμε να τρώμε τα νύχια μας ή να παίζουμε με τα μαλλιά μας όταν μιλάμε, θεωρούνταν από όλους σημάδια αγωνία, νευρικότητας και ανασφάλειας.

Τώρα, όμως, μία καινούργια επιστημονική έρευνα έρχεται να ανατρέψει την παραπάνω θεωρία, καθώς υποδεικνύει ότι όλες οι παραπάνω συνήθειες ίσως τελικά δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένδειξη τελειομανίας. 

Σου ακούγεται παράξενο, αλλά οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι τα άτομα που εμφανίζουν όλες αυτές τις επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές μπορεί να είναι τελειομανείς, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούν να χαλαρώσουν και να φέρουν εις πέρας διάφορα καθήκοντα σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Από την άλλη βέβαια, ξεκαθαρίζουν πως την ίδια στιγμή οι ίδιοι άνθρωποι είναι περισσότερο επιρρεπείς στην απογοήτευση, την ανυπομονησία και τη δυσαρέσκεια, όταν δεν επιτυγχάνουν τους στόχους τους, ενώ βιώνουν και υψηλότερα επίπεδα πλήξης. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!