Εσένα τι σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι; - AllYou.gr

Search

Εσένα τι σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι;

H επιστήμη ρώτησε 2.000 γυναίκες και έχει την απάντηση...

> ΕΓΩ ::
12 Μαϊου 2016

Η αυτοπεποίθηση και η ομορφιά λένε ότι πηγάζουν από μέσα μας, χωρίς να έχει στην πραγματικότητα τόσο μεγάλη σχέση με την πραγματικά εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση ενός ατόμου.

Υπάρχουν πολύ όμορφοι άνθρωποι που -για δικούς τους προσωπικούς λόγους- δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους κι έτσι μοιάζουν και στα μάτια των άλλων αδιάφοροι, ενώ υπάρχουν και οι... άλλοι. Εκείνοι που με μία συνηθισμένη, κατά τα άλλα, εμφάνιση γοητεύουν τους πάντες, πολύ απλά γιατί αισθάνονται τέλεια με αυτό που είναι.

Ειδικά όσον αναφορά στο «αδύναμο φύλο», οι περισσότεροι άντρες συμφωνούν ότι δεν έχει τελικά τόση σημασία πόσο όμορφη είναι στα αλήθεια μια γυναίκα, όσο έχει αυτό που στην ουσία εκπέμπει. Ποιο είναι, όμως, τελικά το μυστικό που κάνει μία γυναίκα να αισθάνεται σέξι, ώστε να μπορεί στη συνέχεια να σαγηνεύει τους γύρω της; Αν αναρωτιέσαι κι εσύ η επιστήμη είναι εδώ για να σου δώσει την απάντηση.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα στην οποία συμμετείχαν 2.000 γυναίκες αρχικά προέκυψε το συμπέρασμα ότι η πιο σέξι ηλικία για μία γυναίκα είναι τα 34 της χρόνια.

Στη συνέχεια, οι ειδικοί θέλησαν να εντοπίσουν ποιος είναι ο παράγοντας εκείνος που κάνει τις γυναίκες να νιώθουν πιο γοητευτικές στα μάτια των άλλων και κατέληξαν ότι το νούμερο 1 κριτήριο που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη είναι το να γνωρίζει μία γυναίκα πως κάποιος την βρίσκει όμορφη.

Αμέσως μετά στη λίστα έρχονται τα κοπλιμέντα που δεχόμαστε από τον σύντροφο μας, οι φορές εκείνες που φοράμε καινούργια ρούχα ή σέξι εσώρουχα, όταν χάνουμε κιλά ή ακόμα και τα θετικά σχόλια που ακούμε από έναν άγνωστο στον δρόμο.

Τέλος, πιο χαμηλά συναντάμε τον παράγοντα μαύρισμα και φυσικά τις αλλαγές που κάνουμε στα μαλλιά μας.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!