Skip to main content

SINGLES

5 λόγοι που δεν πετυχαίνεις τους στόχους σου

Να τι φταίει και καθυστερεί η επιτυχία σου.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Έχεις ένα σωρό όνειρα και δε τα βλέπεις να γίνονται πραγματικότητα. Σε έχουν πιάσει και οι μαύρες σου με αυτή την κατάσταση. Σε καταλαβαίνουμε. Όλες μας έχουμε περάσει τέτοιες φάσεις και η αποτυχία είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Όμως, απο τα λάθη μαθαίνουμε! 

Αν θες να φτάσεις πιο κοντά στην επιτυχία, πρέπει να ξεκινήσεις από το μηδέν και να δεις πρώτα αν φταις και εσύ που δεν τα καταφέρνεις. Παρακάτω μπορείς να δεις 5 πιθανούς λόγους που σου στερούν την επίτευξη στόχων. Ξεκίνα τις αλλαγές και μη φοβάσαι τίποτα!

1. Δεν τους κάνεις μέρος της ζωής σου
Για να πετύχεις κάτι χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο. Μόνα τους δε γίνονται τα πράγματα! Βάλε το στόχο σου στην καθημερινότητα σου.

2. Δεν τους έχεις μοιραστεί
Έχεις μοιραστεί το στόχο σου με το άτομο που περνάς τις περισσότερες ώρες της εβδομάδας σου; Αν όχι, τότε μάντεψε! Μπορεί να είναι αυτό ένα από τα λάθη σου. Το περιβάλλον σου μπορεί να σε βοηθήσει να μείνεις πιστή στο στόχο σου. Βασικά όταν ο στόχος μοιράζεται, γίνεται κοινός. Και ως γνωστόν, οι ομάδες είναι πιο δυνατές από τις μονάδες.

3. Τους μπλέκεις
Έχεις τόσα πράγματα που θες να καταφέρεις και παλεύεις για όλα ταυτόχρονα. Αυτό όμως ουσιαστικά σε εμποδίζει να φτάσεις στο επιθυμητό σημείο. Βάλε προτεραιότητα και εστίασε στον Νο1 στόχο σου μέχρι να τον πετύχεις. 

4. Λυγίζεις
Μερικές φορές το περιβάλλον σου μπορεί να μην καταλαβαίνει τι θα πει για σένα ο στόχος που έχεις βάλει. Ετσι, αν πχ έσύ θες μέσα σε 2 μήνες να τρέχεις 10 χλμ άνετα αλλά μια φίλη σου σε παροτρύνει συνέχεια να πηγαίνετε για ποτά, πρέπει να της μιλήσεις και φυσικά να αρνηθείς τις περισσότερες φορές. Βασικά... διάβασε το επόμενο.

5. Δεν πιστεύεις στον εαυτό σου
...βασικά λοιπόν, πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου. Ο φόβος της αποτυχίας μπορεί να σε κρατά μακρυά από όλα όσα ονειρεύεσαι. 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department