3 σημάδια ότι το 2017 θα είναι η χρονιά σου - AllYou.gr

Search

3 σημάδια ότι το 2017 θα είναι η χρονιά σου

Αν όλα αυτά συμβαίνουν, τότε ετοιμάσου για ένα χρόνο γεμάτο χαμόγελα. 

> ΕΓΩ ::
01 Ιανουαρίου 2017

Η νέα χρονιά είναι εδώ και εσύ αναρωτιέσαι αν θα πάει καλά; Μην πας σε μάντισσες και χαρτορίχτρες. Η απάντηση που ψάχνεις βρίσκεται στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή σου. Αν κάνεις τα παρακάτω, το σίγουρο είναι ότι έχεις θέσει πολύ καλές βάσεις για να είναι το 2017 μια χρονιά γεμάτη χαμόγελα. 


​Ψάχνεις διαρκώς νέες εμπειρίες

Σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα πράγματα. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι, έχουν αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό. Δεν είναι ευχαριστημένοι με τη στασιμότητα και ψάχνουν τρόπους να βελτιώσουν τη ζωή τους, τη δουλειά τους, τις σχέσεις τους. 

 

Δεν σκέφτεσαι την ισορροπία δουλειάς - προσωπικής ζωής

Όσοι είναι επιτυχημένοι, δεν σπάνε το κεφάλι τους για το πως θα βρουν ισορροπία μεταξύ δουλειάς και προσωπικής ζωής. Πολύ απλά γιατί η δουλειά τους είναι ένα κομμάτι της ζωής τους που τους γεμίζει με χαρά. Μπορεί να είναι το χόμπι σου αυτό που σου φέρνει λεφτά στην τσέπη. Όπως και να έχει, δε σε προβληματίζει πότε θα δεις το αγόρι σου ή πότε θα κάνεις γυμναστική. Απλά τα χωράς όλα!


Δεν έχεις αυτοσκοπό την επιτυχία

Δεν κυνηγάς την επιτυχία. Έχεις πάνω από όλα την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό και προχωράς. Δεν έχεις εμμονές με το πόσους followers έχεις ή τον αριθμό στον τραπεζικό σου λογαριασμό. Ευχαριστιέσαι όταν καταφέρνεις να φτάσεις τους στόχους σου και συνεχίζεις να προσπαθείς, γιατί σε γεμίζει αυτή η διαδικασία περισσότερο από την επιτυχία καθαυτή.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!