Skip to main content

SINGLES

7 λόγοι που το tablet σου φτιάχνει τη διάθεση

this.is it! Η Μαρίζα Δρόσου μοιράζεται μαζί μας μια λίστα βγαλμένη από τη ζωή (της).


Μαριέτα Χριστοπούλου

Ήταν από εκείνες τις μέρες, που χαζεύοντας στο Instagram έπεσα πάνω σε κάτι... ενδιαφέρουσες φωτογραφίες. Θήκες για tablet... μμμ, για να δω. Έκανα κλικ πάνω στο this.is it και ένας στιλάτος κόσμος από καθημερινά αντικείμενα, απλώθηκε μπροστά μου. Μετά τις καρδούλες, ήρθαν τα ερωτηματικά και έτσι είπα να αναζητήσω ποιός, τι, πού και γιατί...

Μαρίζα Δρόσου it is! Από εκεί έχει ξεκινήσει το συγκεκριμένο brand. Mια ταλαντούχα Architectural Interior Designer, η οποιά ξεκίνησε να ασχολείται με το θέμα "εμφάνιση τάμπλετ" για να καλύψει δική της ανάγκη. "Το this.is it ξεκίνησε πριν δυο χρόνια περίπου, καθαρά από ανάγκη για μια θήκη minimal, απλή αλλά ταυτόχρονα να ξεχωρίζει. Σχεδίασα και έφτιαξα μια θήκη για το τότε νέο μου iPad λοιπόν, όντως αρκετά minimal και απλή αλλά με ιδιαίτερο υλικό, και κάπως έτσι a new era began για μένα" μου είπε συγκεκριμένα.

Από τότε μέχρι τώρα, τα πράγματα εξελίχτηκαν. Το this.is it είναι πια ένα studio το οποίο απαρτίζεται από ανθρώπους  του design."Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε θήκες για όλες τις Apple συσκευές και όχι μόνο. Αξεσουάρ που μας συνοδεύουν στην καθημερινότητά μας, πρέπει να μας φτιάχνουν τη διάθεσή και όχι να είναι βαρετά, αυτή λοιπόν είναι η ειδικότητά μας, να σας ομορφαίνουμε την καθημερινότητα. Από το μπρελόκ σας, τη θήκη του κινητού μέχρι και την τσάντα σας, σας συνοδεύουμε από τα sports μέχρι και τα σημαντικά σας meetings στη δουλειά" ανέφερε.
 

ipad.jpeg 

Εγώ, κολλώντας στα tablet, που αποτέλεσαν την πρώτη της έμπνευση, είπα να της κάνω μια ερώτηση απλή που θα μπορούσε όμως να απαντήσει ξεκάθαρα ως... ειδήμων. 

Γιατί το τάμπλετ σου φτιάχνει τη διάθεση, Μαρίζα; 

Εt voila:

1. Μπορώ να δουλεύω όπου και να βρίσκομαι 

Σαν γνήσια workaholic, έχω πρόσβαση στα πάντα και από παντού με το tablet μου όποτε θέλω.

2. Το έχω παντού μαζί μου

Είναι μικρότερο από laptop και μεγαλύτρο από κινητό, μπόρω να το παίρνω πάντα μαζί μου, είτε μέσα στη τσάντα είτε στο χέρι.

3. Μπορώ να διαβάζω βιβλία

Κατεβάζω τα αγαπημένα μου μυθιστορήματα και μπορώ να τα απολαμβάνω χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάω μαζί μου τόμους.

4. Απολαμβάνω τα social media 

Με το αγαπημένο μου tablet μπορώ να ενημερώνω τα social media μου και να φτιάχνω τις φωτογραφίες μου ωραιότερες ανά πάσα στιγμή με μεγαλύτερη λεπτομέρια

5. Με ψυχαγωγεί

Λόγω δουλειάς τα ταξίδια μου είναι συχνά, οπότε κατεβάζω ταινίες και μου κρατούν συντροφιά πάντα.

6. Είναι το δεξί μου χέρι στη δουλειά

Ενημερώνομαι για όλες τις παραγγελίες και τις επιθυμίες των πελατών μου ανά πάσα στιγμή και μου δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνομαι αμέσως.

7. Συμπληρώνει το style μου

Το αγαπώ για όλους τους παραπάνω λόγους.  Έχει γίνει extension του καθημερινού μου outfit. Tο έχω κάθε λεπτό μαζί μου, είναι το αγαπημένο μου accessory, επιβάλλεται να είναι παντα καλοντυμένο και να με βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Το ντύνω λοιπόν με τις στυλάτες θήκες μου (this.is it),  που προστατεύουν την αγαπημένη μου συσκευή από τυχόν ατυχήμτα, είτε πτώσεις, είτε ΒΡΟΧΟ -πτώσεις και αναλόγως την περίσταση μου κουβαλάνε και τον φορτιστή μου, με την εξωτερική αποσπώμενη θήκη για τον φορτιστή.
 

https://www.instagram.com/p/BF1cD5aKpo5/?taken-by=this.isit
 

Με λίγα λόγια, αν δεν έχεις τάμπλετ θα αγοράσεις, κι αν έχεις χωρίς θήκη, ξέρω πολύ καλά που θα πας μετά από αυτό το tab... Ενημερωτικά, η Μαρίζα και το this is. it βρίσκονται ενδιάμεσα Ελλάδας και Λονδίνου κυρίως αλλά "που και που we pop up σε διάφορα νέα μέρη. Στην Ελλάδα βρισκόμαστε στην Αθήνα, στην Κηφισιά". 

*Κεντρική φώτο: this.is it @ instagram



 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα