Δείξε μας το εσώρουχο σου, να σου πούμε ποια είσαι! - AllYou.gr

Search

Δείξε μας το εσώρουχο σου, να σου πούμε ποια είσαι!

Το χρώμα μετράει.

> ΕΓΩ ::
02 Νοεμβρίου 2014

Ίσως ανήκεις στις γυναίκες που ψωνίζουν καινούρια εσώρουχα, για να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση τους, να αισθανθούν δυναμικές ή να ρίξουν στο κρεβάτι έναν άντρα. Αναρωτήθηκες όμως ποτέ τι δείχνει για το χαρακτήρα σου το χρώμα που επιλέγεις; 

Θέλεις τα λευκά: Δίνεις έμφαση στη φυσική ομορφιά, είσαι σοβαρή, μετρημένη, αλλά ταυτόχρονα στοργική, δοτική και... αγαπησιάρα. Κι ενώ δίνεις την εντύπωση της αθώας στο κρεβάτι, έχεις τον τρόπο να αλλάζεις τα δεδομένα, δείχνοντας στο σύντροφο σου ότι είσαι πρόθυμη να τα μάθεις όλα.

Θέλεις τα μπλε: Ρομαντική ως το κόκκαλο! Συνδυάζεις δυο τύπους θηλυκού: αυτού που τρελαίνεται για παιχνίδια στο κρεβάτι, αλλά για να το κερδίσει ένας άντρας από σένα πρέπει να σπάσει τα δεσμά της σοβαρότητας που σε διακρίνει. Παίρνεις extra points για το καλό γούστο και τη μοναδική άποψη για τη μόδα. 

Θέλεις τα κόκκινα: Αυτά του πάθους, που γνωρίζεις πολύ καλά, ότι θα ανάψουν κάθε άντρα. Νοιάζεσαι σε βάθος για την ομορφιά σου και στο κομμάτι του σεξ ο όρος σου είναι ένας : δούναι και λαβείν!

Θέλεις τα μαύρα: Δυναμική και φιλόδοξη, θέλεις να ηγείσαι των σχέσεων σου. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!