Skip to main content

SINGLES

8 hacks για ένα super cool καλοκαίρι

Και οι μέρες στην πόλη γίνονται έξτρα δροσερές παρέα με Starbucks RTD



«Διακοπές, πότε;»: Το viral ερώτημα των ημερών. Σχεδόν ρητορικό, αφού η απάντηση είναι γνωστή: «Τον Αύγουστο, κλασικά». Πάνε χρόνια τώρα που ζούσα όλο το καλοκαίρι κάνοντας τίποτα άλλο παρά να δουλεύω, έχοντας ακουμπήσει όλες μου τις ελπίδες και τις μεγάλες προσδοκίες για «αξέχαστες διακοπές» σε 10 αυγουστιάτικες μέρες. 

Όχι, πια! Τώρα ξέρω πως η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου μπορεί να γίνει εξίσου συναρπαστική ακόμα κι αν βρίσκομαι ακόμα στην πόλη. Είναι στο χέρι μου να γεμίσω το summer timeline μου με στιγμές, ανάσες, εμπειρίες, αναμνήσεις, φίλους, ανακαλύψεις, δροσιά, ναι, εδώ στο κλεινόν άστυ.

Και αυτοί είναι 8 τρόποι που έχω ανακαλύψει για να κάνω την παραμονή μου στην πόλη super cool: 

1. A morning person

morning_collage.jpg

Λατρεύω τον πρωινό ύπνο, το ομολογώ, αλλά τώρα που κάνει ζέστη έχω μια τρελή επιθυμία να σηκώνομαι νωρίς το πρωί και να απολαμβάνω στιγμές με τον εαυτό μου, πριν φτάσω στο γραφείο. 

Ξεχνάω τα τακούνια, φοράω άνετα sneakers, αφήνω το αυτοκίνητο λίγο πιο μακρυά από τη δουλειά, παίρνω από το περίπτερο έναν Starbucks Cappuccino με τον αυθεντικό Starbucks Espresso Roast που με τονώνει και με δροσίζει και περπατάω τουλάχιστον για ένα μισάωρο.

Κάθε φορά επιλέγω να βαδίσω σε νέους δρόμους, να στρίψω σε άλλες γειτονιές, να κρυφοκοιτάξω μέσα σε αυλές που μου αρέσουν, να ανεβάσω στα σόσιαλ φωτό από παλιά πανέμορφα σπίτια που αγαπώ, να μπω σε συνοικιακά μαγαζιά να χαζέψω. 

Tip: Γέμισε φουλ με ενέργεια και εικόνες, και έτσι οι ώρες στο γραφείο θα κυλάνε νεράκι. 

2. Break στο πάρκο για κουβεντούλα

parko_collage.jpg

Γύρω στο μεσημεράκι πάντα κάνω ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα συνήθως για να τσιμπήσω κάτι και να πάρω τον δεύτερο καφέ της ημέρας. Ένας Starbucks Vanilla Bean Macchiato που συνδυάζει τον Starbucks Espresso Roast με γάλα και απολαυστική γλυκιά βανίλια είναι ό,τι ακριβώς χρειάζομαι εκείνη τη στιγμή! 

Στο πάρκο κάτω από το γραφείο τα παγκάκια γεμίζουν κόσμο ετερόκλητο. Νεαρά ζευγάρια που κρατιούνται τρυφερά από το χέρι, ένας κοστουμάτος κύριος που στάθηκε να πάρει μια ανάσα, δύο ηλικιωμένες κυρίες με άψογο styling, εγώ και μια συνάδελφος μοιραζόμαστε τα νέα της προηγούμενης μέρας και ρουφάμε βιταμίνη D από τον ήλιο που μας λούζει. 

Tip: Όταν η δουλειά σου είναι απαιτητική, μην μένεις κλεισμένη μέσα. Κάνε μικρά διαλείμματα, βγες έξω να περπατήσεις, πάρε παρέα σου μια συνάδελφο, και μετά συνεχίζεις. Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ. 

3. Πάμε για ορθοπεταλιές

podilato_collage.jpgΑργά το απόγευμα, παίρνουμε με την κόρη μου τα ποδήλατά μας και βολτάρουμε. Δεν είμαι σε άψογη φόρμα όπως εκείνη που αθλείται, αλλά το διασκεδάζω ενώ παράλληλα ασκούμαι. 

Πηγαίνουμε σε σημεία της περιοχής μας με ποδηλατόδρομους για να νιώθουμε ασφαλείς και πολλές φορές καλούμε και φίλες μας και γινόμαστε μια μεγάλη παρέα. Πετάλι, φίλες, γέλια, στάση για Starbucks Caffè Latte  με πλούσια δόση γάλακτος και τα νέα μας, και επιστρέφουμε σπίτι πιασμένες αλλά τόσο ικανοποιημένες.  

Tip: Η ζωή είναι πολύ ωραία για να μην την μοιράζεσαι με τους αγαπημένους σου. Και μια απλή ποδηλατάδα στο προάστιο που μένεις μπορεί να γίνει η υπέροχη καθημερινή σου συνήθεια.  

4. Κλείνω εισιτήρια

Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής έχει συναυλία, το έργο που ήθελα να δω όλο τον χειμώνα κάνει καλοκαιρινή περιοδεία και έρχεται στο θέατρο της περιοχής μας, η ταινία που αγαπήσαμε παίζεται στο θερινό της γειτονιάς μας και το αγαπημένο βιβλιοπωλείο έχει φέρει νέους τίτλους... Κάθε βδομάδα βρίσκω και από μία τουλάχιστον δραστηριότητα που θα με κάνει να νιώσω πλήρης, θα με διασκεδάσει και θα μου ανοίξει ορίζοντες.

Tip: Μην κλείνεσαι μέσα βλέποντας τηλεόραση. Γίνονται υπέροχα πράγματα στην πόλη αυτούς τους μήνες, και δεν χρειάζεσαι πολλά χρήματα για να τα παρακολουθήσεις.

5. Ετοιμάζω καλάθι για πικ νικ

picnic_mesa_big.jpg

Τα πλάνα του σαββατοκύριακου έχουν καθοριστεί από τη Δευτέρα κιόλας. Οι ωραιότερες στιγμές είναι όταν η παρέα παίρνει τα καλάθια του πικ νικ, με ό,τι έχει φτιάξει ο καθένας, και όλη τη σειρά Starbucks Chilled Classics, και πηγαίνουμε σε ένα ξέφωτο στο βουνό ή σε ένα δροσερό άλσος κοντά μας. Παίρνουμε μαζί μας μπάλες και σκοινάκια για να παίξουμε, ένα απλό ραδιόφωνο και τρελό κέφι και το Σάββατο ή η Κυριακή μάς βρίσκει ένα με τη φύση. 

Tip: Σίγουρα κοντά στο σπίτι σου υπάρχει ένα άλσος, ένα μεγάλο πάρκο, ή ένα βουνό ιδανικά για πικ νικ και παιχνίδι. Προτίμησέ τα από το να αράζεις όλη μέρα στον καναπέ, και θα δεις με πόση ενέργεια θα γεμίσεις.  

6. Business and pleasure

office_pool_collage.jpg

Μια στο τόσο χαρίζω στον εαυτό μου μικρές στιγμές πολυτέλειας. Φοράω το αιθέριο καφτάνι μου και το tropical μαγιό μου, παίρνω το βιβλίο που έχω ξεκινήσει και λατρεύω και αράζω σε μια πισίνα ξενοδοχείου.

Νιώθω σαν να κάνω διακοπές χωρίς καν να έχω πάρει άδεια από τη δουλειά. Όταν όμως οι υποχρεώσεις είναι πιεστικές, αντί για το βιβλίο παίρνω μαζί μου το λάπτοπ και τον αγαπημένο μου Starbucks Caramel Macchiato με 100% Arabica καφέ και γλυκιά καραμέλα, και voila, myofficefortoday. 

Tip: Άλλαζε εικόνες, δούλεψε εκτός γραφείου ή σπιτιού και θα ανανεωθείς στη στιγμή. 

7. Bbq και μπουγέλο με την παρέα

Ξέρω πια ότι για να περάσεις καλά με τους φίλους ή την οικογένειά σου δεν θέλεις πολλά. Για αυτό κανονίζουμε πότε στο ένα σπίτι και πότε στο άλλο ένα κάλεσμα για bbq, το οποίο βέβαια ξεκινάει από το πρωί. 

Αφού απολαύσουμε τα καφεδάκια μας, άλλος αναλαμβάνει τον ρόλο του ψήστη, άλλος κόβει τις σαλάτες, άλλος αρχίζει να τους καταβρέχει όλους με το λάστιχο. Πάντα φοράω κάτι άνετο και ένα μαγιό από μέσα!

Tip: Να βρίσκεις πάντα χρόνο για τους φίλους και την οικογένειά σου. Είναι ο θησαυρός σου. 

8. Μια μέρα στον παράδεισο

nisi_collage.jpg

Ωραία η πόλη αλλά σαν τα νησάκια δεν έχει! Τι πιο απλό από το να βάλω όλα τα summer essentials σε μια μεγάλη ψάθινη τσάντα και να βρεθώ στον Πειραιά; 

Προορισμός μου ένα από τα νησάκια του Αργοσαρωνικού που είναι τόσο κοντά και τόσο γραφικά. Βουτιές στα καθαρά νερά τους, φαγητάκι στο χέρι ή σε ταβερνάκι δίπλα στο κύμα, μια yummy κρύα σοκολάτα Starbucks Signature Chocolate για μοναδική σοκολατένια απόλαυση με λίγες θερμίδες στο χέρι, βόλτες στα σοκάκια και επιστροφή με το τελευταίο πλοίο.   

Tip: Δημιούργησε μόνη σου τις ωραιότερες καλοκαιρινές στιγμές και κάνε μονοήμερες διακοπές σε όμορφα μέρη που θα σε ανανεώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι έλειπες δυο-τρεις μέρες. 

Κάνε follow τις ιδέες μου, ανακάλυψε νέες δικές σου και ζήσε το ωραιότερο καλοκαίρι σου παρέα με την Arla Foods Hellas, τα Starbucks Chilled Classics και τον καλύτερο εαυτό σου!

* Tη σειρά Starbucks Chilled Classics, μπορείς να τη βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, περίπτερα) σε όλη την Ελλάδα από την Arla Foods Ελλάς.

(photo credits: pinterest/ instagram)

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department