Skip to main content

SINGLES

Αυτός είναι ο σίγουρος (και πιο σύντομος) δρόμος για την καρδιά του

Γίνε η... γυναικάρα με τα κόκκινα!



Ξοδεύουμε ώρες στα γυμναστήρια, στα κομμωτήρια και σε διάφορα ινστιτούτα ομορφιάς προκειμένου να δείχνουμε εντυπωσιακές. Μία νέα έρευνα, όμως, έρχεται να ανατρέψει όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Αν και οι στατιστικές δείχνουν ότι οι περισσότερες από εμάς φροντίζουμε τον εαυτό τους με απώτερο στόχο να έχουμε τον θαυμασμό των υπόλοιπων γυναικών πάρα για να αρέσουμε περισσότερο στους άντρες, η αλήθεια παραμένει: όλες μας θέλουμε είτε λίγο είτε πολύ να αισθανόμαστε ποθητές από το αντίθετο φύλλο. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη σε πανεπιστήμιο της Κίνας ο δρόμος για την καρδιά των αντρών είναι πολύ πιο άμεσος και πολύ πιο σύντομος απ' όσο φανταζόμαστε και περνάει μέσα από τη...ντουλάπα μας

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο σίγουρος τρόπος για να τραβήξεις τα αντρικά βλέμματα πάνω σου είναι να φορέσεις κάτι κόκκινο! Ναι, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που έχουν πάνω τους κάποιο ρούχο - ή έστω κάποιο ευδιάκριτο αξεσουάρ-  σε κόκκινο χρώμα γίνονται αυτομάτως πιο ποθητές από τις υπόλοιπες. Συνεπώς, την επόμενη φορά που θα βγεις κάποιο πρώτο ραντεβού ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. 

Το πιο ενδιαφέρον πάντως είναι πως το παραπάνω πείραμα εφαρμόστηκε και σε γυναίκες με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα. Άρα λοιπόν τώρα ξέρεις γιατί εχθές σου άρεσε τόσο πολύ ο συνάδελφος με το... κόκκινο πουλοβεράκι. 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα