4 διπλωματικοί τρόποι για να διαχειριστείς την πρώην του - AllYou.gr

Search

4 διπλωματικοί τρόποι για να διαχειριστείς την πρώην του

Εκτός από να μετρήσεις ως το δέκα...

> ΕΓΩ ::
07 Φεβρουαρίου 2015

«Πρώην». Mεγάλο κεφάλαιο για ένα άτομο και ακόμη πιο μεγάλο για ένα ζευγάρι. Αν, λοιπόν, δεν είστε καιρό με το σύντροφό σου και η πρώην του εμφανίζεται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, αυτοί οι 4 τρόποι θα σε βοηθήσουν να τη διαχειριστείς σωστά!

1. Μην κάνεις ποτέ σκηνή για την πρώην του. Ειδικά αν σου έχει ξεκαθαρίσει πως έχουν τελειώσει οριστικά, τότε μην δείξεις πως την θεωρείς εμπόδιο και γενικά μην την υπολογίζεις τόσο πολύ. Ρώτα γι ‘αυτήν διακριτικά και προσπάθησε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου, ώστε να σου λέει τα πάντα –σχεδόν- και το κυριότερο… να μην σου λέει ψέματα.

2. Μην προσπαθήσεις -σε καμία περίπτωση- να γίνετε φίλες. Είναι μέλος της παρέας του και τη συναντάτε τακτικά; Μην προσπαθήσεις να γίνεις φίλη με την πρώην του, ώστε να του δείξεις πόσο "μπροστά’’ είσαι . Το παρελθόν είναι παρελθόν και το μέλλον είναι μέλλον. Δεν τα συγχέουμε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις μία τυπική σχέση μαζί της.

3. Μην την αναφέρεις συνέχεια. Το θέμα είναι να ξεχαστεί -όσο περισσότερο γίνεται- αυτό που είχαν. Αυτό βέβαια δεν πετυχαίνεται μόνο με το να μην μιλάς για εκείνη καθόλου, αλλά και με το να τον κερδίσεις πνευματικά και σεξουαλικά. Αν ωστόσο έχεις την κακιά συνήθεια να την αναφέρεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τότε σε διαβεβαιώνουμε πως όχι μόνο δεν θα απαλλαγείς από την παρουσία της, αλλά θα πετύχεις να σας συγκρίνει το αγόρι σου σε αρκετά πράγματα.

4. Κράτα μία ισορροπία. Μπορεί να έχουν μείνει φίλοι, να έχουν κρατήσει μία επαφή και να μην έχουν χωρίσει άσχημα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως όπου πάτε θα έρχεται και εκείνη και γενικά σε κάθε έξοδο με παρέα θα είστε και οι τρεις. Προσωπική μου άποψη είναι πως όπου ακούς "με την πρώην μου είμαστε οι καλύτεροι φίλοι’’ τότε ή αποχωρείς ή το διαχειρίζεσαι σωστά και κρατάς ένα τοίχος ανάμεσά τους. Το να είναι κολλητοί το αγόρι σου με την πρώην του είναι μία σουρεαλιστική κατάσταση που ή την δέχεσαι ή την κάνεις.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΠΑΙΔΙ

To τάισμα αλεσμένων με το κουτάλι, οδηγεί σε παχυσαρκία!

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα που πρέπει να διαβάσει κάθε νέα μαμά.
ΣΠΙΤΙ

Αυτό το κρεβάτι είναι μόνο για το κινητό σου

Εσύ έχεις ένα αναπαυτικό στρώμα να ξεκουραστείς τη νύχτα. Το κινητό σου;
ΠΑΙΔΙ

Υπάρχει οστεοπόρωση στα παιδιά;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη χαμηλή οστική πυκνότητα-μάζα στα παιδιά.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Έτσι θα κρατήσεις φρέσκα τα κομμένα φρούτα

'Ενα απλό τρικ για να παρατείνεις τη ζωή των αγαπημένων φρούτων που έχεις ήδη κόψει!
FASHION NEWS
BEAUTY NEWS

Τα 10 καλύτερα hairstyles από το φαντασμαγορικό show της Victoria's Secret

Όταν ζηλέψαμε τα αψεγάδιαστα χτενίσματα που είχαν τα "αγγελάκια"...