Αυτά είναι τα 6 χαρακτηριστικά που μας κάνουν ακαταμάχητες - AllYou.gr

Search

Αυτά είναι τα 6 χαρακτηριστικά που μας κάνουν ακαταμάχητες

Οι άντρες (μάς) μίλησαν για όλα!

> ΕΓΩ ::
08 Μαρτίου 2015
Συντάκτης : Αναστασία Τουρούτογλου

Κυρίες μου, προετοιμαστείτε! Οι άντρες αποκαλύπτουν τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα ακαταμάχητη, τι τους αρέσει και τι τους κάνει … να αλλάζουν δρόμο. Μπορεί να είναι δύσκολο να μπεις στο μυαλό τους και ο καθένας να θέλει κάτι διαφορετικό, αλλά οι έρευνες στο σύνολο τους καταλήγουν στα παρακάτω χαρακτηριστικά:

1. Να είναι η καλύτερη φίλη. Πολλοί άντρες θα ήθελαν η σύντροφός τους να είναι το πρόσωπο με το οποίο μπορούν να μοιραστούν τις ανησυχίες τους και περιμένουν άνευ όρων υποστήριξη από το άλλο τους μισό. Είναι πολύ σημαντικό για τους αυτούς να μοιραστούν τα θέματά τους και να προσπαθήσουν να τα λύσουν από κοινού.

2. Να είναι ανεξάρτητη.  Στους άντρες δεν αρέσει να εξαρτώνται οι γυναίκες από αυτούς. Αγαπούν τις γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν στη ζωή τους, έχουν τη δική τους σταδιοδρομία και τα χόμπι τους. Είναι πάντα μια καλή ευκαιρία να μοιραστούν τις ασχολίες τους και να μάθουν νέα πράγματα μαζί. Αν πρέπει να περνάτε κάθε λεπτό μαζί, η σχέση θα γίνει ασφυκτική.

3. Να είναι γλυκιά και όμορφη. Οι περισσότερες άντρες έλκονται από τις γυναίκες που είναι γλυκές και έχουν την τάση να τους φροντίζουν. Αγαπούν επίσης την αίσθηση του χιούμορ, οπότε αν μπορείς να διαχειριστείς τα προβλήματά τους με ένα χαμόγελο, είναι απλά τέλειο.

4. Να είναι σέξι. Οι άντρες έλκονται από τις σέξι γυναίκες. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αναδείξεις τα σημεία του σώματός σου, για τα οποία είσαι υπερήφανη και να είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση. Προσοχή όμως! Σέξι είπαμε, όχι «φθηνό».

5. Να έχει καλούς τρόπους. Δεν υπάρχει τίποτα πιο... ντροπιαστικό από ένα οικογενειακό δείπνο όπου γίνεσαι ρεζίλι. Αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει σε καμία γυναίκα αλλά και σε κανέναν άντρα επίσης. Οι γυναίκες με τρόπους έχουν πάντα περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν την καρδιά ενός άντρα.

6. Να έχει ισχυρή προσωπικότητα. Οι άντρες έλκονται από την εξωτερική εμφάνιση, αλλά θέλουν γυναίκες με "δυνατή" προσωπικότητα. Μην φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου και να εντυπωσιάσεις τον σύντροφό σου με την εξυπνάδα και τη δημιουργικότητά σου. Οι άντρες αγαπούν τις έξυπνες γυναίκες, με τις οποίες μπορούν να συζητήσουν πολλά και διαφορετικά θέματα.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!