Skip to main content

SINGLES

7 πράγματα που πρέπει να μάθεις να κάνεις και μόνη σου

Γιατί η σχέση που έχεις με τον εαυτό σου είναι η πιο σημαντική.



Είτε μόνη, είτε σε σχέση, κάθε γυναίκα χρειάζεται λίγο χρόνο μόνη με τον εαυτό της. Μπορεί το να πας σινεμά, να βγεις για φαγητό ή να παρακολουθήσεις μια παράσταση να ακούγονται κλασικές ιδέες για ραντεβού, αλλά μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου, καθώς έτσι θα νιώσεις πιο ελεύθερη… Ελεύθερη και ωραία. Θα σου φανεί περίεργο στην αρχή, αλλά στην πορεία θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου. Παρακάτω θα βρεις, λοιπόν, 7 ιδέες για να κάνεις την αρχή…

1. Στην υγεία σου. Μπορεί να ντρέπεσαι να πας μόνη σε ένα μπαρ, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις νέους φίλους. Ακόμη κι αν δεν κοινωνικοποιηθείς, μία ώρα μόνη σου με ένα τέλειο Mai Tai, αρκεί για να ανανεωθείς.

2. Ώρα για μουσική. Μπορεί να ακούγεται σαν μια ομαδική έξοδος, αλλά όταν είσαι μόνη σου δεν δίνεις σημασία στους γύρω σου. Είσαι μόνο εσύ, το αγαπημένο σου συγκρότημα και η μουσική.

3. DIY Σαββατοκύριακο. Βάλε τα δυνατά σου κι άφησε τη φαντασία σου να καλπάσει. Είτε βάψεις το δωμάτιό σου, είτε αλλάξεις τη χρήση του παλιού κομοδίνου σου, η ικανοποίηση ότι έκανες κάτι μόνη θα είναι μεγάλη.

4. Διάλειμμα για καφέ. Χαλάρωσε, κάνοντας ένα απογευματινό διάλειμμα για καφέ ή κρασί στο αγαπημένο σου μαγαζί. Θα βοηθήσει το μυαλό σου να καθαρίσει από τις σκέψεις.

5. Κάνε ένα ταξίδι. Κάθε κορίτσι πρέπει να ταξιδέψει μόνο του, τουλάχιστον μία φορά, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα σύντομο διήμερο. Η εξερεύνηση μιας καινούριας πόλης, χωρίς όρια, μπορεί να σου μάθει πολλά, τόσο για σένα όσο και για τους άλλους.

6. Εσύ και η σκοτεινή αίθουσα. Μπορεί να ακούγεται κλασική ιδέα, αλλά το να πας μόνη σινεμά έχει και τα καλά του. Όχι μόνο θα επιλέξεις την ταινία που σου αρέσει, αλλά θα την παρακολουθήσεις χωρίς περισπασμό. Το καλύτερο; Δεν χρειάζεται να μοιραστείς τα ποπ κορν.

7. Κάτσε κάτω από τη μπάρα. Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό να δοκιμάσεις μόνη ένα νέο είδος γυμναστικής. Το να πας μόνη, όμως, είναι απελευθερωτικό, αφού θα συγκεντρωθείς πιο εύκολα. 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department