Οι καλύτερες παιδικές παραστάσεις, στις καλύτερες τιμές  - AllYou.gr

Search

Οι καλύτερες παιδικές παραστάσεις, στις καλύτερες τιμές 

Το παιδί σου λατρεύει το θέατρο; ΑΥΤΗ η προσφορά θα σου λύσει τα χέρια! 

> ΠΑΙΔΙ ::
23 Φεβρουαρίου 2016

Τα πολλαπλά οφέλη που έχουν οι θεατρικές παραστάσεις στην ψυχολογία και την ανατροφή του παιδιού τα γνωρίζεις ήδη, γι' αυτό και φροντίζεις να παρακολουθείτε παρέα όσες περισσότερες σου επιτρέπει ο χρόνος και τα οικονομικά σου. Για το πρώτο (βλ. χρόνο) δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Για το δεύτερο, όμως, σου έχουμε τη λύση. 

Για την ακρίβεια, όχι εμείς, αλλά η NOVA και τα Αθηναϊκά Θέατρα. Τι εννοούμε; 

Η Nova, δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη της για τα παιδιά, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους γονείς (ανεξαρτήτως αν είναι ή όχι συνδρομητές της) να απολαύσουν παιδικές παραστάσεις στα Αθηναϊκά Θέατρα με μία μοναδική προσφορά!

Τι περιλαμβάνει; Την αγορά 8 εισιτηρίων στην προνομιακή τιμή των 25€ (αρχικής αξίας 95€) για οποιαδήποτε από τις παιδικές σκηνές των Αθηναϊκών Θεάτρων:

* Μικρό Παλλάς: "Το σπάταλο τερατάκι"

* Θέατρο Αλίκη: "Η Πέτρα του Βορρά"

* Θέατρο Δημήτρη Χόρν: "Ψαρόσουπα, Βρασίδας εναντίον Μπακαλιαράκου"

* Θέατρο Πειραιώς 131:  Η Μάγια στην Ονειροχώρα". 

Tα εισιτήρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω θέατρα και με οποιαδήποτε συνδυασμό (• 8 άτομα σε 1 παιδική παράσταση • 4 άτομα σε 2 παιδικές παραστάσεις • 2 άτομα σε 4 παιδικές παραστάσεις • 1 άτομο σε 8 παιδικές παραστάσεις).

Πώς θα "πάρεις" την προσφορά; Από τα εκδοτήρια των Αθηναϊκών Θεάτρων ή και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 211 1000365. Επιπλέον, μπορείς να κάνεις τηλεφωνική κράτηση στην TICKET365 στο 211 1000 365, τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη της παράστασης που θέλεις να παρακολουθήσεις.

nova750.jpg

Info: Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις και τα θέατρα θα βρεις στο www.a-th.gr, ενώ αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την προσφορά, μπες στο www.ticket365.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!