Η νέα εφηβική τρέλα λέγεται "no hands selfie" - AllYou.gr

Search

Η νέα εφηβική τρέλα λέγεται "no hands selfie"

Ο κόσμος εδώ και λίγες μέρες παρακολουθεί εφήβους να επιδίδονται σε αυτό το... ακριβό παιχνίδι.

> ΠΑΙΔΙ ::
12 Οκτωβρίου 2016

Το ίντερνετ έχει χίλια καλά, αλλά μαζί με αυτά έρχονται και τα μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, με την ταχύτητα του βοηθάει στο να διαδοθούν ασήμαντα πράγματα τα οποία παλιότερα απλά θα έμειναν περιορισμένα σε μια απειροελάχιστη κουκιδίτσα του πλανήτη. Όπως το νέο παιχνίδι που τις τελευταίες μέρες έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές σε παιδιά και λέγεται "no hands selfies".

Όπως μπορείς να καταλάβεις από το όνομα του, ουσιαστικά καλεί όσους θέλουν να συμμετέχουν, να βγάλουν μια selfie χωρίς χέρια. Μπορούν να χτυπάνε παλαμάκια ή να παίρνουν μια ανέμελη πόζα. Το νόημα είναι ένα: να καταφέρουν να μοιραστούν μια τέτοια φωτογραφία!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο φοιτητές Seth Sschneider, έβαλε στο twitter την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας "σήμερα είναι η πιο περήφανη μέρα της ζωής μου. Έβγαλα με επιτυχία μια φωτογραφία του εαυτού μου, να μου δίνω high 5".

mmm1.jpg

Μετά από αυτόν, χιλιάδες έφηβοι ανέβασαν τις φωτογραφίες τους με το #NoHandsSelfie όπου εμφανίζονταν να χειροκροτούν τον εαυτό τους, λίγα δευτερόλεπτα πριν το κινητό τους - προφανώς- βρεθεί στο πάτωμα.  "Δεν είμαι υπεύθυνος για κανένα σπασμένο τηλέφωνο" διευκρινίζει ο Schneider, βλέποντας την έκταση που πήρε αυτή η... κουταμάρα του. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!