Γιατί πρέπει να αφήσεις το παιδί σου να σε βγάλει φωτογραφία - AllYou.gr

Search

Γιατί πρέπει να αφήσεις το παιδί σου να σε βγάλει φωτογραφία

Μην αφήνεις άλλο τον εαυτό σου εκτός των  «αποθηκευμένων» στιγμών της οικογένειας.

> ΠΑΙΔΙ ::
18 Οκτωβρίου 2016

Τι κι αν του λές “όχι” και ότι είσαι στα “χάλια” σου, ότι δεν ξύπνησες νιώθοντας όμορφη, άφησε να τραβήξει την φωτογραφία, ναι αυτή την φωτογραφία όπου θα φαίνεσαι και θα υπάρχεις και εσύ μέσα.

Η μαμά αυτή που όλα τα κάνει και πουθενά δεν είναι σε αυτές τις οικογενειακές αυθόρμητες στιγμές σας είσαι εσυ και υπάρχεις και είσαι πανέμορφη. Μπορεί να παραπονιέσαι και να γκρινιάζεις για την ρυτίδα που σήμερα παρατήρησες στο μέτωπο σου , για τα μαλλιά σου που δεν είναι όπως τα ήθελες ή τα 2 κιλά που πήρες στις διακοπές αλλά όταν θα μεγαλώσουν τα παιδιά σου και θα κοιτάνε τις φωτογραφίες σας θα σε αναζητούν και εσύ θα λείπεις απο όλα αυτά. Το θέλεις;

Tι σου είναι πιο σημαντικό;

Ανακατεμένα μαλλιά, κανένα βάψιμο, λεκιασμένη μπλούζα από το παγωτό που έπεσε πάνω σου για τρίτη φορά σε μια μέρα… Αυτό που μένει είναι η στιγμή που θα έχει σημασία για τα παιδιά σου όταν μια μέρα δε θα είσαι τριγύρω…Να την διαφυλάξεις αυτή τη στιγμή, να την γεμίσεις αλήθεια, χωρίς να πρέπει να είναι στημένο σκηνικό κινηματογραφικής παράστασης. Η στιγμή αυτή είναι η αλήθεια σας, η ζωντανή απόδειξη οτι υπήρξατε  όλοι μαζί εκεί και νιώσατε κάποια συναισθήματα. Η στιγμή αυτή είναι ο οικογενειακός σας θησαυρός.

Να γίνεις η μαμά η «γνήσια», η τσαλακωμένη, η μαμά που ενώ βρίσκεται παντού και πάντα και δίπλα τους θα εμφανιστεί και στην φωτογραφία που μόνο συναισθήματα θα προκαλεί και κανένα απο τα παιδιά δεν θα την δεί και θα πεί «κοίτα τη μαμά που έχει χάλια μαλλιά» αλλά «κοίτα να και η μαμά»!

Είναι καιρός λοιπόν να ζητήσετε απο τον σύζυγο ή τον σύντροφό σας να σας τραβήξει τη ρημάδα τη φωτογραφία και να μην λείπετε άλλο από τις «αποθηκευμένες» στιγμές της οικογένειας.

Να μείνετε στο συναίσθημα και όχι στην εικόνα, να μείνετε στην αλήθεια σας και όχι στον ρόλο σας, να μείνετε στη ζωή τους για πάντα μέσα απο μια ή πολλές φωτογραφίες σας!

Πηγή: childit.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!