Η 3 μηνών Lorelai πόζαρε ως Harry Potter και έλιωσε το ίντερνετ - AllYou.gr

Search

Η 3 μηνών Lorelai πόζαρε ως Harry Potter και έλιωσε το ίντερνετ

Η μαμά πίσω από αυτές τις φωτογραφίες, δηλώνει έκπληκτη αλλά υπενθυμίζει ότι με τα virals δε βγαίνουν λεφτά.

> ΠΑΙΔΙ ::
31 Οκτωβρίου 2016

Τι μπορεί να συμβεί όταν μια φωτογράφος και λάτρης του Harry Potter γίνεται μαμά; Το ενδεχόμενο όλα αυτά κάπου να μη... συναντηθούν, είναι μάλλον απίθανο. Το έχουν αποδείξει παλιότερα φωτογραφικά projects που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το αποδεικνύει και το πιο πρόσφατο με πρωταγωνίστρια μια μόλις 3 μηνών κούκλα, τη Lorelai Grace.

Η μαμά της, Kayla Glover, φωτογράφος, λατρεύει από μικρή ηλικία τον Harry Potter. Έτσι, αποφάσισε ναν ταξιδέψει και τη μικρή της στον μαγικό αυτό κόσμο μέσα από μια φωτογράφιση. Η μικρή ποζάρει φανταστικά και η μαμά δε μπορεί παρά περήφανα να μοιράζεται το αποτέλεσμα. 

lorelaiin1.jpg

Σύντομα οι φωτογραφίες έγιναν viral και η μαμά έμεινε άναυδη! "Δε φαντάστηκα ποτέ όταν έβγαλα αυτές τις φωτογραφίες, ότι θα υπάρξει τέτοιο αποτέλεσμα. Απλά πίστεψα ότι θα έχω μερικές διασκεδαστικές στιγμές να μοιραστώ με την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Φαντάστηκα να τις της δείχνω όταν θα ήταν μεγαλύτερη και να γελάμε με το πόσο αξιολάτρευτη ήταν και να την ακούω να διαμαρτύρεται που την έντυσα αγόρι και την έβγαλα φωτογραφίες" αναφέρει.

Αλλά εκτός από τις εντυπώσεις της που έγινε viral, θυμίζει ότι όσο και να διαδοθεί η φωτογραφία της δε θα βγάλει λεφτά και ζητάει τη βοήθεια του κόσμου. Συγκεκριμένα, παροτρύνει όποιον θέλει να ψηφίσει τη φωτογραφία ώστε να μπορέσει η Lorelai να έχει στα χέρια της μια δωροκάρτα σε κατάστημα παιχνιδιών αξίας 250 δολάρια. "Μπορεί να μη μοιάζουν πολλά αλλά για μια οικογένεια με ένα μόνο μισθό, θα βοηθήσει, και θα δώσει στη Lorelai τα τέλεια πρώτα της Χριστούγεννα".

lorelaiin2.jpglorelaiin3.jpgloreaiin4.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!