Skip to main content

ΠΑΙΔΙ

H Αdele μίλησε ανοιχτά για την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μόλις έφερε στον κόσμο το παιδί της.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Αποκαλυπτική και ανθρώπινη ήταν η Adele σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair. Δε μίλησε μόνο για τη μουσική της αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, Angelo.

"Είχα πολύ βαριά επιλόχεια κατάθλιψη και με φόβισε" παραδέχτηκε και συνέχισε περιγράφοντας το πως ένιωθε. "Είχα εμμονή με το παιδί μου. Ένιωθα πολύ λίγη. Ένιωθα ότι είχα πάρει τη χειρότερη απόφαση της ζωής μου. Η κατάθλιψη έρχεται σε πολλές διαφορετικές μορφές". Όσον αφορά τον τρόπο που το πάλεψε, είπε ότι δεν πήρε αντικαταθλιπτικά αλλά επίσης δεν μιλούσε και σε κανέναν για το πως ένιωθε. Ανέφερε ότι κάποια στιγμή αποφάσισε να δώσει χρόνο στον εαυτό της. "Είπα θα δώσω στον εαυτό μου ένα απόγευμα μια φορά τη βδομάδα, να κάνω ό,τι θέλω χωρίς το παιδί μου", τόνισε χαρακτηριστικά.

Όταν τη ρώτησαν αν αισθάνεται γενναία που απέκτησε παιδί όταν η καριέρα της ήταν στο απόγειο, είπε ότι δεν το βλέπει καθόλου έτσι. "Νομίζω ότι το πιο γενναίο είναι να μην κάνεις παιδί. Όλοι οι φίλοι μου και εγώ νιώθαμε πίεση στο να κάνουμε παιδιά, γιατί αυτό κάνουν οι ενήλικες".

Όσον αφορά το σήμερα, σημείωσε ότι έχει αφήσει πίσω την επιλόχειο κατάθλιψη αλλά η ζωή της έχει αλλάξει. "Αγαπώ το γιό μου πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο, αλλά σε καθημερινή βάση, αν έχω ένα ή δύο λεπτά να σκεφτώ, εύχομαι να μπορούσα να κάνω οτιδήποτε ήθελα, όποτε ήθελα. Κάθε μέρα το νιώθω αυτό", παραδέχτηκε, αλλά ταυτόχρονα νιώθει τύψεις όταν δεν είναι συνέχεια μαζί του. "Απολαμβάνω τις περιοδείες αλλά μερικές φορές νιώθω ένοχη, ακόμα και αν ο γιος μου είναι μαζί συνέχεια. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν μπορώ να τον κοιμίσω εγώ. Ποτέ δε νιώθω ένοχη όταν δε δουλεύω. Προσπαθείς συνέχεια να κάνεις πράγματα όταν είσαι μαμά. Δε με νοιάζει γιατί τον αγαπώ... Δε με νοιάζει αν δεν κάνω τίποτα για μένα ξανά". 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

ΠΑΙΔΙ

Δραστηριότητες για παιδιά & κατασκευές αφιερωμένες στην Ημέρα της Γης

Μαθαίνοντας στα παιδιά να σέβονται και να προστατεύουν τον πλανήτη μας

ΠΑΙΔΙ

Πώς νιώθουν δέος τα παιδιά και πώς αυτό το συναίσθημα γίνεται ισχυρό κίνητρο

Νέα έρευνα μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα την εμφάνιση του δέους στην παιδική ηλικία.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department