Η Kylie Minogue μιλάει ανοιχτά για τη μητρότητα (που δεν έζησε) - AllYou.gr

Search

Η Kylie Minogue μιλάει ανοιχτά για τη μητρότητα (που δεν έζησε)

Η γνωστή τραγουδίστρια, στα 48 πια, παραδέχεται ότι είναι μακρυά από το να κάνει δικό της παιδί. 

> ΠΑΙΔΙ ::
19 Δεκεμβρίου 2016

Μια καθηλωτική εξομολόγηση έκανε στο The Sunday Times Magazine η Kylie Minogue. Παρά το ότι στο παρελθόν είχε αναφέρει ότι ο 29χρονος άντρας της Joshua Sasse, θα ήταν υπέροχος για οικογένεια, η 48χρονη σήμερα σταρ ανέφερε ότι μάλλον δε θα γίνει ποτέ μητέρα.

"Όσο ο καιρός περνάει, γίνεται πολύ πιο δύσκολο" ανέφερε. Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι κάνει σχετικές σκέψεις, αλλά έχει δεχτεί την κατάσταση. "Λες κάποια στιγμή, Θεέ μου, πως θα έμοιαζε το παιδί μου; Θα ήταν αγόρι ή κορίτσι; Τι θα έβλεπα από εμένα σε εκείνο;" ανέφερε. "Είναι λυπηρό, αλλά το σκέφτηκα πολύ καιρό και έπρεπε να το αντιμετωπίσω για πολύ καιρό" συμπλήρωσε.

Η Mingue, το 2005 είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και δεν έκρυψε ότι ενοχλήθηκε πολύ όταν της έλεγαν ότι υπάρχουν επιλογές, όπως η υιοθεσία. "Είναι τέλειο που υπάρχουν επιλογές. Αλλά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις άλλα πράγματα που θεωρούσες δεδομένα και σου τα παίρνουν, είσαι κάπως... ναι, υπάρχουν επιλογές, αλλά...", ανέφερε χαρακτηριστικά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!