Skip to main content

SEX

Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό όλων των μεγάλων εραστών

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τι κοινό έχουν οι πλέον ερωτικοί άντρες.


Φύλλις Νικολάου

Έκτακτο παράρτημα: Τι κοινό έχουν ο Καζανόβας, ο Έλβις Πρισλέϊ και ο Τζάκ Νίκολσον; Προτού απαντήσεις ότι τους κυνηγά η φήμη του «μεγάλου εραστή»,  σου έχουμε νέα. Πιθανότητα, πέρα από εξαιρετικά ανεβασμένη λίμπιντο να τους ένωνε και κάτι άλλο, όπως η κοιλίτσα.

Pixel
Pixel

Και αυτό γιατί νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Erciyes στην Τουρκία υποστηρίζει ότι τελικά οι άντρες με κοιλίτσα φαίνεται πως είναι τελικά οι καλύτεροι εραστές. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές μελέτησαν τις ερωτικές συνήθειες και την σεξουαλική συμπεριφορά 200 ανδρών συνδυαστικά με τον Δείκτη Μάζας Σώματός του. Τα αποτελέσματα της έρευνας τους αποκαλύπτουν ότι εκείνοι που έχουν λίγο μεγαλύτερο Δείκτη Μάζας Σώματος από το φυσιολογικό έχουν μειωμένο κίνδυνο να εκσπερματίσουν πρόωρα. Ταυτόχρονα, φαίνεται ότι έχουν και μεγαλύτερη αντοχή μιας και αντέχουν κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ συγκριτικά με εκείνους που είναι αδύνατοι.

Οι ερευνητές υπογραμμίζουν ότι η παχυσαρκία έχει σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην ερωτική ζωή όσο και στην υγεία των αντρών. Επιπλέον, τονίζουν ότι το παράδοξο συμπέρασμά τους ενδέχεται να δικαιολογεί γιατί οι γυναίκες δηλώνουν αδυναμία στους άντρες που έχουν κοιλίτσα.  Συνάμα,

Με άλλα λόγια, μπορεί εσένα να σε μαγνητίζουν οι κοιλιακοί του Σάκη Ρουβά αλλά το κλειδί για μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή περνάει - κυριολεκτικά-  από το στομάχι.

Διαβάστε επίσης

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών