Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό όλων των μεγάλων εραστών - AllYou.gr

Search

Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό όλων των μεγάλων εραστών

Νέα μελέτη αποκαλύπτει τι κοινό έχουν οι πλέον ερωτικοί άντρες.

> SEX ::
29 Νοεμβρίου 2016

Έκτακτο παράρτημα: Τι κοινό έχουν ο Καζανόβας, ο Έλβις Πρισλέϊ και ο Τζάκ Νίκολσον; Προτού απαντήσεις ότι τους κυνηγά η φήμη του «μεγάλου εραστή»,  σου έχουμε νέα. Πιθανότητα, πέρα από εξαιρετικά ανεβασμένη λίμπιντο να τους ένωνε και κάτι άλλο, όπως η κοιλίτσα.

Και αυτό γιατί νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Erciyes στην Τουρκία υποστηρίζει ότι τελικά οι άντρες με κοιλίτσα φαίνεται πως είναι τελικά οι καλύτεροι εραστές. Συγκεκριμένα, οι ερευνητές μελέτησαν τις ερωτικές συνήθειες και την σεξουαλική συμπεριφορά 200 ανδρών συνδυαστικά με τον Δείκτη Μάζας Σώματός του. Τα αποτελέσματα της έρευνας τους αποκαλύπτουν ότι εκείνοι που έχουν λίγο μεγαλύτερο Δείκτη Μάζας Σώματος από το φυσιολογικό έχουν μειωμένο κίνδυνο να εκσπερματίσουν πρόωρα. Ταυτόχρονα, φαίνεται ότι έχουν και μεγαλύτερη αντοχή μιας και αντέχουν κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ συγκριτικά με εκείνους που είναι αδύνατοι.

Οι ερευνητές υπογραμμίζουν ότι η παχυσαρκία έχει σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην ερωτική ζωή όσο και στην υγεία των αντρών. Επιπλέον, τονίζουν ότι το παράδοξο συμπέρασμά τους ενδέχεται να δικαιολογεί γιατί οι γυναίκες δηλώνουν αδυναμία στους άντρες που έχουν κοιλίτσα.  Συνάμα,

Με άλλα λόγια, μπορεί εσένα να σε μαγνητίζουν οι κοιλιακοί του Σάκη Ρουβά αλλά το κλειδί για μια ευτυχισμένη σεξουαλική ζωή περνάει - κυριολεκτικά-  από το στομάχι.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!